/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +4 -5
    dıbına koyayım TSK yalanlıyor olayı.2 tane gibik tweete ve onun bunun haber ajansına inanıp saçmalamayın aq.iyice ekşici pekekentliğine evriliyorsunuz bak giberim sizi.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      amın evladı bütün haber sitelerinde geçiyor kaynak ver tsknın yalanladığına dair.
      ···
    2. 2.
      +1 -3
      amcık hoşafı al kanıt; 2dk google da aramaya üşenen pekekent oku;

      "14 Şubat 2016 tarihinde saat 19.15 sularında Hatay/Yayladağı Görentaş Hudut Karakolu’nda görevli unsurlarımız, Suriye sınırından Türkiye’ye yasadışı hudut geçişinde bulunan bir gruba müdahale etmiş, çıkan çatışmada kahraman bir silah arkadaşımız olay yerinde şehit olmuştur.

      Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

      Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

      http://www.tsk.tr/3_basin...klamalari/2016/ba_39.html
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        lan olum kafan mı iyi? sen neyi yalanlıyor dedin anlamadım şehit düşmüş adam işte. boğazı kesilerek öldürülmüş adam bunu tutup tsknın yazmasını beklemiyorsundur herhalde.
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        Adam şehit olmuş huur çocukları hala inanmıyor
        ···
      3. 3.
        +2 -1
        yav ne yazdığını kendi de bilmiyor panpa.bir de bunlar çıktı başımıza amk.ona inanmayın buna inanmayın lan tamam biz de komplo teorisi kurmuyoruz kafamızda ama ortada bir olay var. olayın iç yüzü belli kimler tarafından yapıldığı belli bir askerimiz şehit düşmüş bunu irdelememiz eleştirmemiz lazımken tsk yalanladı diyorsun altına attığın linkte tam tersi yazıyor.bak senin gibilerden acayip gıcık alıyorum ha zaten liseli olduğun belli büyüklerinin işlerine karışma.git güzel güzel dersine çalış vatanına faydalı ol beyninin yıkanmasına da izin verme.
        ···
      4. 4.
        +1
        asdfsgasdfsg ahahha tiplere bak ,bakın sayın nonoşlar; entryde kafa kesilmesine dair yorum yapılmıs bende TSK yalanladı dedim. tabiki neidüğü belirsiz kaynağa inanmayacağım aq.fitneye asparagasa ne gerek var.
        ···
      5. 5.
        +2
        Geri zekali TSK nin aciklamasinda askerimizin basi kesilmemistir diye bi sey yazmiyo sehit edildigi yaziyo sadece. Yalanlama yok yani aptal okumanda anlamanda gibinti var galiba
        ···
      6. 6.
        +1 -1
        ya dıbına koyayım sözlüğün beyinsizleri bu baslıkta toplanmıs ya .
        arkadas mal mısınız? ıq kac dıbına koyayım ya.

        kafası kesildi falan haberlerine karsı "hayır böyle oldu diye "tsk açıkladı .amk sizin ya 10-15 kere acıklattınız bana burda düşünen beyininizi gibeyim
        ···
      7. diğerleri 4
    3. 3.
      -1
      Ha kafasi kesilmiş ha kesilmemis amk beyinsizi sonucta kafasida kesilse bagirsaklarida cikarilsa o adam ölmüş daha yasamiycak hala yok soyle olmusmus da bazi seyleri dillendirmeye calisanlara kufur et 2 gr aklin yok dünya kadar fikrin var amk yobaz korkaklari
      ···
      1. 1.
        0
        http://inciswf.com/nededi...C5%9F%C4%B1lmayanadam.swf
        ···
      2. 2.
        0
        Anlama uzerine pratik yap en yakin kutuphaneye uyeol bedava
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster