/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +27 -3
    çünkü bencil insanoglu kendini seven kişiyi kırmayı cok sever. o sevdikce o iyce yer dibine gömer. bu nedenledirki milletini bu denli seven bir atayı eleştiriyorme hakkını kendinize buluyorsunuz. Atatürk ana gibidir. karşılıksız sever milletini. siz ise hep onu kırmarsınız. kıymetini anlamazsınız. rete gibi kezbanlara daha cok deger verirsiniz. çünkü onlar sizin itin zütüne sokar ama aşktan gözünüz kördür göremezsiniz.
    ···
    1. 1.
      +5 -10
      açıklamaya bakarmısın arkadaş ajsdhajsdhas
      bu söylediklerin senin için de geçerli olabilir mi? senin aşktan gözün kördür belki de? dünyada başka örnek var mı yasa ile korunan bir önder?
      ···
      1. 1.
        +6 -2
        yok tabi panpa. dünyada başka örnek varmı liderini bu denli satacak ki yasayla koruma gereği duysun. atatürk çagın 100-150 sene ilerisini görmüş bir liderdi. sizin hurlunuzu görmüş olacak ki o yasaları koyma geregi hisettmiş. adam sizin aptal oldugunuzu bile bile sizi sevmiş ulan daha ne yapsın be. vicdansızlar. insanfsızlar püüüü size be
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        beni seven benim fikrime düşünceme önem verirdi. ben şapka takmak istemiyorum dediğimde bana ceza vermezdi. tek partili seçim kazanan insanlar, kendisine muhalif m.v lerini öldürten insanlar kahraman ilan ediliyor. zamanında kenan evren de kahramandı değil mi? zamanı var ki m.kamal ile ilgili gerçekleri siz de göreceksiniz.
        ···
      3. 3.
        +3
        diyorum ya insanoglu bencildir. istekleri hiç bitmez. o sadece çagın gerekliligini yerine getirmiş ve bir reform yapmıştır. medeniyet ozamanlar şapka takmakdıysa tak sende ne var bunda. Atatürk milletini hiç bir zaman ekgib ve geri kalmış görmek istememesiydi ki bu reformları yaptı. Çünkü türk milletine bunu yakıştıramıyordu. ama ben görüyorum ki türk milleti Atamızın görmek istedigi yere hiç gelmemiş.
        ···
      4. 4.
        -6
        bu kadar kalitesiz düşünce olabilir mi? kılık kıyafetle mi geri kalınıyor? takılan başörtü yada sarık mı düşünceye fikre engel oluyor? çıplaklık yada yahudi şapkası mı medeniyeti temsil ediyor? batsın öyle medeniyet.
        ···
      5. 5.
        0
        Klagib bir salak daha. Yok çıplaklık mı belirtiyor yok bu mu medeniyet batsın o zaman. Batsın amk batsın ebemizi gibtiler hala medeniyetsiz olalım diyor gib kafalı. zütünüze giriyor dimi çünkü ülkemizin medeni olması alın amk gayet ikinci hatta üçüncü dünya ülkesi gibi medeniyetimiz ( burada sadece sosyal ve hukuksal olarak belirtiyorum.) Kadınlar dışarıda tek dolaşamaz tecavüzden, adam öldürmeden , eşlerini sevgililerini hatta platonik aşık oldukları döven erkeklerden geçilmiyor ülkemiz hem de neredeyse hiç ceza yemeden ama olsun başımızda örtü var biz o avrupalilar gibi terbiyesiz değiliz! Daha çok şey demek isterdim de beyni yıkanmış iq su iki basamakları ancak zorlayan birine ne anlatacam. Yine bugün de sinirlendiğimle kaldım
        ···
      6. 6.
        0
        e beyinsiz oc o saydıkların yani tecavüz, adam öldürülmesi, kadına şiddet vs kılık kıyafet devriminden sonra düzeldi demi aq? cübbe sarık çarşaf yüzünden oluyor demi bunlar?
        bu arada sen hangi baltaya sap oldun da karşındaki ilkokul müdür yardımcısına iq dan bahsediyon amk süzme asosyali
        ···
      7. 7.
        0
        Tıp okuyorum öğrenciyim amk kendine bak sen amk ilkokul müdürü olmuşsun ama hala bu sözlüktesin gelmiş bana asosyal diyor amk salağı. Ayrıca ne dediğimi bile anlamamışsın buradan ne kadar kıt bir iq ya sahip olduğun anlaşılıyor. Ayrıca ülkemizin sosyal ve hukuksal düzeyi avrupa ya da diğer gelişmiş ülkelere yakın bile değil bunu anlatmaya çalıştım
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster