/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8
    http://www.imgim.com/5532inciz2628352.jpg

    geçtiğimiz cumartesi Ataköy marinada Nossa Costa da Hakan Altun konseri vardı, haka'nın sahnesini bir arkadaşım kuruyor bende yardıma gittim, baya bir ekipman var hem kurulacak hem sabaha karşı toplanacak filan.. neyse gece erken başlamış kişi başı fiks menü 350 tl olan mekanda kafalar erkenden zurnaya bağlamıştı. hakanın sahnesinden sonra geceye katılanların alayı zil bir şekilde ufak ufak mekanı terk ederken, arkadaşımla köşede durmuş bunların hallerini seyrediyorduk, merdivenden düşüp kayarak inenler, yanında ki kadına atarlananalar, durduk yere bağıran değişik değişik bir sürü godoman tip, hepsi zil zurna "konuşamayacak kadar zil zurna" bir karılar var yanlarında akıllara zarar ziyan, onlar daha da beter, herkese iş koyuyorlar filan.
    kalabalık dağılınca ekipmanları ufak ufak toplamaya başladık. hala gitmeyen, içmeye devam eden 15-20 masa vardı galiba, masalardan biri ağır abilerden birin masası imiş bilmiyordum. adam tek, yanında da 3 hatun var 1 genç çocuk filan var. adam bangır bangır bir şeyler anlatıyor "onu böyle bunu şöyle falan filan... " yanındakilerde muhtemelen kalkmaya ikna etmeye çalışıyorlar.
    neyse, bizde sahneden topladığımız ekipmanları arka taraftan araca indirmeye başlamıştık artık ve sık sık bunların masasının yandan geçiyorduk. zaten muhabbetlerini de bu vesile ile duyuyorduk.
    sahnede ki ağır parçalardan biri olan davulu hardcasin içine taşırken bu dayı aynen şöyle atladı masadakilerle konuşmasını yarıda keserek.

    - ver şu davulu bi çalim amk...
    (buna doğru yüzümü döndüm)
    + abi bunun tokmağı yok be...

    dememle masadaki hatunların elleriyle ağızlarını kapatarak gülmeleri bir oldu. dayıda baya bildiğin boynunu büktü sesiz kaldı. o anda nasıl bir muhabbet ediyorlardı bilmiyorum ama herkesin içip eğlenip gibiş için evlerine dağıldığı bir saatte masadan kalkmamakta ısrar eden dayıya tokat gibi geldi bu ince ayarım, tabi riskli olduğunu dayı kalktıktan sonra mekanın garsonlarından birinden öğrendim, aramızda geçen muhabbeti anlatınca garson çocuk verilmiş sadakam olduğunu, bu adamın baya bi tehlikeli biri olduğunu söyledi...

    http://imgim.com/1489incio3121129.jpg
    ···
   tümünü göster