/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Merhaba beyler, olay geçen pazar günü başıma geldi.O gün o kadar sinirliydim ki patlamamak için kendimi zor tutuyordum. Nitekim otobüs şoförü kaşındı.. Neyse olay şöyle:

    Her pazar olduğu gibi yine babamın taksi durağına gidip babamı görecektim (annem babam ayrı hafta sonları gidip görüyorum babamı).Durağa geldim babam yok, yaklaşık 2 saat bekledikten sonra telefon geldi, babamdı: ''oğlum Alsancak'tayım, olaylar karışık beni beklemededi.(Beyler ciddi mevzu vardı ama anlatmayacağım çünkü çok uzun) atladım gittim babamı buldum, dönerkendebaba beni otobüs durağına bırak otobüsle gideyim ben zahmet etmededim, üstüne durakta duran 802 numaralı otobüsü gördük.. Babam önüne kırdıeyvallah babadedim indim taksiden, otobüse bindim..

    Lan otobüse bindim şoför kafasını çevirip bakıp bakıp gülüyor, bastım kartı
    noldu neden gülüyorsunuz?dedi, adamattan inip eşeğe binmek böyle bişey olsa gerek heraldededi..O an aslında beni değilde kendini ezdiğini anlamadı sanırım..

    O an aklımda kelimeler ardı ardına sıralandı ve dönüp adama
    sen eşek olmayı kabullendiysen ben sana hergün semer vururumdedim.. Akabinde otobüstekilerizmir'in dağlarında çiçekler açar'' şarkısını söyleyip beni omuzlara alıp en rahat yere oturttular..

    Bu da böyle bi taktan anım..
    ···
   tümünü göster