/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4
    23 yaşımdayım , hala şu ön yargımı yenemedim. Ve nedendir bilmem kime karşı ön yargılı olsam hayatımın vazgeçilmezlerinden oluyor.

    Mesela , lise 2 ye başladığımda sınıflar karıştırılmıştı , yeni insanlar yeni sınıf.. Bir çocuk çarptı gözüme. Ulan ne mal bi çocuk bu hareketlere bak falan diyodum içten içe. Adamla bi tanıştık şuan hala en yakın arkadaşlarım arasında. Hatta ünivde aynı bölümdeyiz adamla.

    Mesela 2009 da bir çocukla tanıştık internetten. O da müzik yapıyor bende o vesile ile tanıştık. Aynı semtteymişiz bi görüşelim dedik. Buluştuğumuz an bana öyle acaip geldi ki çok tuhaf oldum bu adam salak amk bi daha görüşmem dedim ve adamla şuan hala aynı grupta müzik yapıyoruz öl desin öleyim o derece sevdiğim bi kardeşim.

    3 yıl önce bi arkadaşla tatile gidecektik , dedi kanka x diye bi arkadaş var o da gelsin mi. Bende ayar olurum tanımadığım biriyle bi aktivitede bulununca. Arkadaşa gibtir et kanka falan dedim ısrar edince iyi gelsin ama kötü bir şey olursa suçlu beni bilme dedim. ( biraz geçimsiz ve dik başlıyımdır , eyvallahım yoktur en ufak şeyde patlarım ) X ile tanıştık ulan müthiş bi çocuk ya. Hatta 3 yıldır her gün konuşuruz şuanda da tatil planı yapıyoruz ikimiz. Bizi tanıştıran arkadaş bize yanlış yaptı onla görüşmüyoruz.

    Daha bir sürü örnek var. Hayatımda hep böyle oldu.

    Kime ön yargı yaptıysam hep yanıldım. Bu huyumdan vazgeçmeliyim..

    Özet: Ön yargı yanlıştır , yapmayalım.
    ···
   tümünü göster