1. 151.
    0
    Escinsel misin? Cunku objektif ve akil sagligi yerinde olan her canli (cinsiyet farketmeden)disinin her zaman daha estetik ve goze hitap eden kesim oldugunu kabul eder. Yani bunu ustunluk olarak algilamak dogru degil tabiki fakat kadin birey zaten güzel olan taraf olmasi gerekmez mi?Sana göre erkek herseyde daha iyi ve üstünse o zaman hem erkek hem de kadin erkek bireye mi yönelmeli? Gerci su an mari kuri ye bilim ADAMI diyen ve erkek kavramini bir irk olarak kabul eden biriyle konuşuyorum ama.
    ···
    1. 1.
      0
      Yunan mitolojidinde erkek heykelleri daha estetiktir mesela. Ayrica kadinin daha estetik gorunmesinin sebebi senin beyninin amla ilgili bölümünün beynini ele gecirmesinden mutevellittir. Kadin kendini kiyafetleriyle ciksilestirir ve estetiklestirir. Kadinin çıplak halindense erkegin ciplak hali daha ciksidir bknz eski devirlere.
      Not : Gay deilim
      ···
    2. 2.
      0
      Amk benim abaza olup olmadigimi sorgulamiyoruz burada.Ve yunan mitolojisindeki erkeklerin daha iyi göründüğü dogrudur.Ama onlar bir insanin dogar dogmaz sahip olabilecegi vucuda sahip degiller. Kaslilar uzunlar sekilli vucutlari var. Kadinlarin vucutlari ise yagli kucuk göğüslü vs.Bunlar yillar onceki kabul gormus guzellik algisi ve boyle resmedilmiş. Senin su an da yunan mitolojisi erkeklerini begenmenin sebebi su anki kabul edilmis guzel erkek algisinin da geçmiştekine benzemesi.Ama su an guzel dedigin kadin o yunan tanricalarina benziyor mu?Zerre kadar bile benzemez. Arti olarak irk irk degisen ozellikler var. Yani dogal olarak da etkileyici olma durumu irka gore de degisir.
      ···
   tümünü göster