/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +13
    Belki bilirsiniz dün PKK terör örgütünün hain saldırıları sonucu 8 şehit vermiştik. Biri burada Pendik'teydi. Şırnak'ın idil ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş BURAK GÜNEŞ kardeşim di bu sefer... Binlerce insan , askeri geçiş töreni , cenaze namazı , sloganlar ve bitiş marşı askeri bando takımı... Toplam birbuçuk saat. Ve hayat yine devam ediyor bizler için. Peki Burağın Annesi , Babası , gözlerimin önünde acıdan baygınlık geçiren iki ay önce evlendiği eşi peki ya onlar için ...

    Onlar bizim için görevlerini yaptılar bariz peki şu an görevini yaptığını düşünen kaç kişiyiz. Hergün dertliyiz diye kendimizi avutuyoruz peki ya ne yapıyoruz dertlerimiz için. Söyleyeyim birlik olmak yerine etrafımızdakileri suçluyoruz tek yürek olmak yerine suçlu arıyoruz suç hiçbir zaman bizde olmuyor nedense hep bir başkası oluyor suçlu.

    Cenaze esnasında fark ettim ki ne kadar birlik olamasakta ortak değerlerimiz uğrunda Yanyana çarpışabiliyoruz vatan uğrunda tek ses olabiliyoruz kısa süre için bile olsa bunu başarabiliyoruz işte son yıllarda çelmelere karşı dayanıklı olabilmemizin nedeni de bu bize arka çıkacak birileri var artık.

    Düşman kapıya dayandı beyler sizlerden tek ricam artık suçlu aramak yerine elimizi taşın altına koyalım eğer ki kopacaksa boynumuz hep beraber yatalım giyotinin altına kopacaksa hepimizin kopsun şehit olacaksak hepimiz olalım yeter ki VATAN SAĞ OLSUN !!!
    ···
   tümünü göster