/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +13 -18
    müslüman kürt benim kardeşimdir müslüman olmayan türk ise hayır kardeşim olamaz.islamiyetle yoğrulmuş bu coğrafya da öyle oyunlar oynanıyor ki,aslında bu müslüman kürtleri bitirme projesidir ve böylelikle şimdi karısamasalarda ,doğudaki hristiyan bloğu ileride "sen hristiyan kürtlere saldırıyorsun "diyerek hristiyanlastırdıkları bölgelere meşru müdahale yapmak için sebepleri olacak.

    sen ben 1-2 nesil sonrasının hesabını yapmayız.belki de bu yuzden bu haldeyiz ama adamlar işi gücü bırakmıs bizimle ugrasıyor.doğuya git bak bakıyım kac kilise acılmıs,kac tane yabancı misyonerler var milletin colugunu cocugunu devşiren.

    bunlar önemli şeyler.müslüman kürt basımın tacıdır.müslüman olmayan ve devletin bekasına karsı duranların anasının dıbına damarlı obüsü sokmak üstümüze vazifedir.

    bonus: http://tinyurl.com/z77zwpa

    diyarbakırda hristiyan misyonerler: https://www.youtube.com/watch?v=iulKBaK1hjQ

    bonus 2: https://www.youtube.com/watch?v=LV2UfIa9yf8

    edit: terör sempatizanlarından ilk defa bu kadar çok cüğü yedim .
    --spoiler--
    sıra size de gelicek ..
    --spoiler--
    ···
    1. 1.
      +14 -1
      işte bu be kardeşim sağol
      hem türküm hem kürdüm ben. baba tarafım kürt ama amcam tuncelide şehit oldu. Vatanımı seviyorum. Hatta size bir şey anlatayım. Babama üniversiteden mezun olunca iş kurmak istiyorum açıktan okumaya devam edip askerliği bedelli yaparım BELKi dedim. Sonuç mu? 2 ay eve sokmadı dedemde kaldım vatan haini dedi adam. Her kürt pkklı değil canlarım benim her camiye giden akpli değil her Atatürkçü ateist değil önyargıları gibtir edin sevelim birbirimizi. Eğer bu vatana bir şey olursa bize suriyelilere açılan kapılar açılmaz tek başımızayız yani
      ayrıca https://twitter.com/Tuhaf ... status/641301037249351680
      türk kürt laz çerkes hepinize iyi geceler
      ···
      1. 1.
        +3
        benim anne türk, baba çerkes. benim de valide bedelli yap diyor ama ben sıcak bakmıyorum.

        önyargılı değiliz aslında ama öyle gösteriliyoruz. yani dış basına baktıgında hep "TR kürtleri bombalıyor" ,"TR kürtlere bombardımanı kesmeyecegini acıkladı" ," kürt yerlesım yerlerınde catısmalar yasanıyor " gibi...

        herkesin bir planı var ama süphesiz Allah'ın da bir planı vardır.biz istikamet üzere olalım yeter.
        ···
    2. 2.
      +7 -4
      şu etnik ırkçı pezeveglerden daha sevmediğim bir tip varsa o da ümmetçi ırkçı pekekentlerdir. dıbına koduğumun geri zekalısı.
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        bir düşünceye inanmayıp ona inananlara durduk yere küfreden orul orul huur cocuklarından daha sevmediğim bir şey varsa o da iki tane orul orul huur cocugudur.

        edit:adam cevap vermek için kaydolmuş. kimin yan charısın ey önüncü
        ···
      2. 2.
        -2
        aklını gibtiğim liselisi, inanca değil inanç üzerinden ayrımcılık yapan seni gibi zütverenlere laf atıyorum.

        edit: analtıncıyım ben gib kafası.
        ···
      3. 3.
        +1
        ulan nonoş ümmetçi ırkçılık nedir bana anlatır mısın sayın zütveren? ben müslüman olmayanı kardeşim görmiyorum. ırkçılık mı bu? müslümanlık ırk mı amcık beyinli? islam bir dindir, daha bunu bilmiyorsun istiyosan birinci nesil ol.beyin yoksa büyük sıkıntı vardır bu nesile bakmaz.

        ben müslüman olmayanı kardeşim olarak görmem, türk -kürt cerkes laz zaza tatar çeçen ayrımı yapmam. müslümansa gelsin yamacıma yamacıma. yani ırkçı değilim sayın beyin yoksunu.

        ama burada asıl ırkcılıgın benzeri olan nesilcilik yapan sensin.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster