/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +21
    Bir dönem saçlar uzun ve saç-sakal birbirine karışmış bir halim vardı. O dönemde iki gün eve gitmediğim için kardeşim polis karakolunu arayıp "Aczmendi tipli birini tutukladınız mı ?" diye sormuş(karakoldaki tanıdıklar söyledi).
    Aradan onca yıl geçti ben asosyalliğimin geri dönüşünü görmeye başlayınca kardeşim bana nazik ve seviyeli bir şekilde davranıyordu(aynı düşüncede olmasak bile).
    Sebebi gayet açık :
    Sevdiğiniz veya yapmaktan zevk aldığınız zararsız olan ne varsa onunla meşgul olun, hele hele hobilerinizden ciddi anlamda kazanç sağladıysanız. O pırasanın yıkanmaya ihtiyacı kalmayacaktır. Muallak olmayın , beyninizi sürekli meşgul edin, öğrenmek en güçlü uyuşturucudur.Öğrendikçe etrafınızdaki insanlarla kesişim noktalarınız artacaktır.

    Basit insanlar birilerini arar, gerçek insanlar kendilerini...
    ···
    1. 1.
      +3
      Entryi okuduktan sonra gaza gelip oda arkadaşlarımı cahillikle suçladım onlarda yarınki çay demleme işini bana kitlediler amk senin
      ···
    2. 2.
      0
      Helal et o zaman !
      Sana tavsiyem her gün çayı sen demle bunu alışkanlık haline getir. Onlar sana bağımlı hale gelsinler. Arada bir kaç gün demleme sonrasında demlediğin her gün onlara istediğini yaptırabilirsin.
      Devir bağımlılıklar devridir.
      ···
    3. 3.
      0
      Helal be panpa ne güzel yazmışsın
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster