/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +162 -10
    1- Muhteşem delinebilir iç döşeme sayesinde arabanın koltuğundan şasesine her tarafına hoparlör koyma imkanına sahipsiniz.

    2- 150.000 km de conta yakan 131 nm tork ve 83 beygirlik gücü ile sizi her an yolda bırakabilecek bir canavar.

    3-Arkadan çekişli olması sebebiyle tüm sokakların arasında drift atmanız bu nostaljik araba ile mümkün gerçi drift atarken kupeyi düşürmenizde mümkün ama olsun..

    4- 5 kapılı olan bu araç fabrika verilerine göre 4 kişilik ama opsiyonel olarak ortalama 1.65 cm 40 kg lık 12 adet apaçiye kadar kapasitesi mevcut.

    5- Ortalama 80-100 km saat hızla giderken 2-3 kere kontak kapatıp açtığınızda aracınızın egzostundan çıkan muhteşem alev dansını aynanızdan izleyebilirsiniz.

    6- Tüm araba marka ve modellerinin armaları bu arabaya standart olarak uyumludur. Özellikle cadillac markası arma konusunda tofaşla beraber çalışmaktadır.

    7- 15 inçlik muhteşem küçük jantları ve acayip kalın yanaklı lastiklerine rağmen yolun tüm kusurlarını araba içinde hissetmeniz mümkündür. Yolu hissetmeniz yol hakımıyetının bır parcasıdır.

    8- Düşük mtv, yüksek trafik sigortası ödersiniz. Aracın mtvsi 120 lira iken yıllık sigortası 1500 tl civarıdır.

    9-Araç fabrika çıkışlı olarak tüp takımına uyumludur hatta tüpsüz olanı şimdiye kadar görülmemiştir bir kaç rivayete göre tüpsüz olan doğanlar ara sıra kendilerini göstermeden şahinci eventlerine katılmaktaymış.
    ···
   tümünü göster