/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +58 -11
    selam beyler, geçen sene yaşamış olduğum bir olayı anlatacağım size. daha önceki hikayemi part part anlatmak yerine, 10-15 partı tek mesajda birleştirmiştim. "gözlerimiz bozuldu amk, insan okuyacak lan bunu insan!!!, az daha zorlasan kitap olacakmış anasını gibeyim" diyen panpalarım sağolsunlar kulaklarımı baya bi çınlatmıştı. o yüzden bu hikayeyi part part anlatacağım...

    ---

    istanbul'da tek başına yaşıyorum. üniversitede mezuniyetten önce ev arkadaşım olan bi kamil, yıllık izninde alanya'dan kalkıp beni ziyarete geldi. yani o öyle söylüyordu ama istanbul'da kalacak yeri yoktu binin, anlayacağınız ziyaret bahane.

    bu muallakyi biraz tanıtayım size... üniversite zamanı hem asosyal hem de tam bir ferre müptelasıydı kendisi. ama nasıl olduysa, mezun olup turistik bir otelde yönetici olarak çalışmaya başlayınca playboy olmuş çıkmış. çatır çatır turist gibiyorum olm diye hava atıp duruyordu. yaşı benden büyük olduğu için bozamıyordum da bini. o anlattıkça helal abi, yakışır falan diye gaz da veriyordum, zütü kalkıyordu muallaknin.
    ···
   tümünü göster