/i/Tespit

  1. 1.
    +88 -15
    yha saçmalama türkiye birinci olmalı .s.s.s.s

    ülkede can güvenliqimiz yoq .s.s.s.s
    ···
    1. 1.
      +13 -1
      utanıyorum ülkemden .s.s.s
      ···
    2. 2.
      +10 -17
      Var mı peki at kafası?
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        hangi ülkede var at kafası kesin güvenlik?
        ···
      2. 2.
        +8 -1
        ağır barzo %100 can güvenliği diye birşeymi var lan dıbına döner bıçağı sokup ters bandalyo çektiğim 78 milyon insanın can güvenliğini nasıl sağlıyacaksın varsa fikrin ver aydılat bizi gavat kronik bin.
        ···
      3. 3.
        +4 -1
        dıbını gibtiğimin malları. Beni kendiniz gibi geri zekalı sandınız herhalde. Biliyoruz herhalde %100 güvenliğin hiçbir yerde sağlanamayacağını insanın ayak bastığı her karış toprakta. Burada mesele olabildiğince güvenli bir şekilde yaşamak. Sizin gibi Orta Doğu çomarları ve içten içe IŞiD'e sempati besleyen yamyamların olduğu yerde yüksek güvenlikten bahsetmek mümkün değil. Sizin özürlü yorumlarınıza bakacak olursak, gidin IŞiD'in kontrol ettiği kentlerde yaşayın o halde. Görün bakalım kast edilen %100 güvenlik mi, olabildiğince maksimum güvenlik mi.

        Tamam çomarsınız onu biliyoruz ama bu kadar geri zekalı olduğunuzu çok dışarı vurmayın, acıyorum sizin gibi cücük beyinlilere. Lan bu ülkede 1 yılda kaç defa patlama oldu en merkezi; güvenlik ve istihbarat önlemlerinin alınması gereken en hassas noktalarda.(Hele biri meclisin kıçının dibinde) 1 olsa dersin, arada istihbarat zayıflıkları olur, gerekenler yapılır ve güvenlik riski azaltılmaya çalışılır. Ne 1 ne 2 ulan bu patlamalar ve terör saldırıları. Olgunlaşmamış beyninize sokayım. Ananız sizi doğrumamış da sıçmış mı ki bu kadar moron olmuşsunuz.
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      +1
      Yhaa susma sustukca sıra sana gelicek .s.s.s.sss
      ···
    4. 4.
      0
      Ağzınız gotunuze kaçsın godoşlar
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster