/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    0
    Usta benimde burnum kemerli birde çenem az geride. Estetik+ çene ucuna yağ enjektesi ve yüzümdeki izlere de kimyasal peeling düsünüyorum. Sen bilgilisin bu konularda. Bana bi yardım etsen kaça mal olur hepsi. iyi olur mu fln.
    ···
    1. 1.
      0
      burun işini ben bi hastahaneye 3 ay işe girmiştim özel hastahaneler çalışanlarına full sağlık sigortası koyma zorunlulukları var bu sayede 1 günlük oda parası 90tl vermiştim bütün işlemlere
      özel bi hastahanede burun ameliyatı 3000-9000tl arası sigorta ile doktorla konuşursun zorunlu ihtiyac olarak gösterir en fazla 1000tl para verirsin burun ameliyatına .
      Diğer konularda bildiğim kadarıyla estetik ve cerrahi müdahele var bolca uzun bi süre hastahanede kalman lazım tahminen bunların toplamı 10,000 tl yi geçer ama inan bana değiyo be insanların sana olan davranışları direk değişiyor.
      ···
    2. 2.
      0
      Aynen kardeşim, inan ki şu dediklerim değişse 10 numara olacak. Herkes giyimime hayran. Burnu halletsem , çene yi az ileri aldırıp sivilce yaralarına kimyasal peeling yaptırsam herkesi sustururum.
      ···
    3. 3.
      0
      inasnlar farklariyla guzel benimde ust dudagim kis guldugumde dis etlerim gozukuyor ama bi yerden sonra koy gotune gitsin ...
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster