/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1 -3
    bekaret falan boş iş, hiç kafayı yorma öyle saçma sapan mevzulara. anlattığına göre kız tam bir huur, ama kızın söylediklerinde doğruluk payı da var. sevişmek, gibişmek, ciks yapmak, artık adına ne dersen de, insanların nefes almak gibi yeme içme gibi sıçmak gibi doğal bir ihtiyacı. nasıl yemek yemediğinde, susuz kaldığında belli bir süre sonra bunun belirtileri senin bünyeni gibiyorsa, ciks yapmamak da aynı şekilde kötü etki yapıyor. sadece belirtileri biraz daha yavaş ortaya çıkıyor ve fizyolojik değil daha çok pgibolojik olarak gibertiyor. ayrıca hayır, asılarak gibişme ihtiyacını karşılayamazsın, bunun yemeği sadece koklayarak karnını doyurmaya çalışmaktan farkı yok. sen kıza demişsin "ben normal yaşıyorum işte" diye, ama sen kendin de farkında değilsin sıkıntının, o yüzden sana normal geliyor.

    çok süper kız düşürürüm diyorsan haftasonu akşam git bir mekana bul bir tane kız gib, öyle şeyleri beceremem ama param var diyorsan eskort çağır, paran da yoksa yaşadığın şehirde mutlaka vardır, git kerhanede işini hallet. kafan rahatlayacak, önceden sinirlendiğin şeylere vay amk ne gibik meseleleri kafaya takıyormuşum diyeceksin

    türkiye cinselliğin afrikasıdır, bu yüzden de türk toplumunun gelişmesinin önündeki en büyük problem bu gibik bekaret takıntısıdır gençler. millet kendisini bastırmasına rağmen sabah akşam gibiş düşündüğü için isteseler bile kendi işlerine, derslerine odaklanamıyorlar. o yüzden özgürce gibişin, sevişin, ciks yapın, rahatlayın, sonra da işinizi doğru düzgün yapın amk.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      ulan sen bi birey olarak bir toplumun düşüncelerine nasıl yön vermeye çalışabiliyorsun? ülkenin gelişmesi milletin birbirini gibmesinden mi geçiyor? boş yapma gibtir git şimdi
      ···
    2. 2.
      0
      okuma yazman mı yok yoksa okuduğunu anlayacak kadar kafan mı yok? nasıl bir insan karnı açken yemekten başka şey düşünemezse, ciks yapmadığı sürece de kendisini ne kadar baskılamaya çalışırsa çalışsın, gibişmekten başka şey düşünemez. bak batıya, insanlar cinselliği özgürce yaşadıkları için olayı gözlerinde büyütmüyorlar, yaptıkları işe doğru düzgün odaklanıyorlar. bizde liseliler üniversiteye hazırlanmayı, üniversite öğrencileri mesleklerini öğrenmeyi önememiyorlar gibiş düşünmekten.

      ülkenin düşünceleri böyle gibikse tabi yön vermeye çalışırım. ha sen de yannan kafalı bir abaza olarak anca elini gibersin, sonra da ananın köyünden yada mahalleden bulduğu kezbanla evlenip o gibik hayatını çürütmeye devam edersin.
      ···
   tümünü göster