/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +172 -15
    baş edit: 20 gün olduğunda yeni şeyler olursa yeni maddeler ekleyeceğim.

    aktarıyorum.

    1. 70 lira kazancım oldu.

    2. ağzımda ki o sabah uyanınca gelen tak tadı çok çok azaldı ama hala var.

    3. vücudum daha dirençli oldu, en ufak soğukta titreyen adamdım artık daha zor üşüyorum.

    4. günde en az 4 kez büyük tuvalete çıkan insandım artık 2 günde bir felan çıkıyorum.

    5. 2 gün önce sıktığım parfüm kokusu hala üstümde lan inanır mısınız.

    6. derim soluk durmuyor daha kanlı canlı görünmeye basladı.

    7. yemek yeme durumum düzene girdi eskisine göre çok daha iyi.

    8. erken uyusam bile çok fazla uyuyan bir insandım, sigarayı bıraktıktan sonra gece 4 de bile uyusam sabah 8 de fix uyanıyorum ve yatakta debelenmiyorum direk kalkabiliyorum.

    9. tabi en güzellerinden biride "ateş var mı bilader?" sorusuna göğüsünü gere gere "kullanmıyorum bilader" demek ve ardından karşıdakinin "valla helal olsun bilader şu içmeyenlere acayip özeniyorum" lafını kullanması ve zütünün kalkması.

    10. sigara içen insan yanına geldiğinde onun leş gibi koktuğunu hissedip içinden "ulan yoksa bende mi böyle kokuyordum vay dıbına koyum lağımdan farkım yokmuş" cümlesini düşünüp mutlu olmak.

    11. cinsel açıdan da ufak ufak bişiler değiştiğini hissediyorum panpalar. bu sigara gerçekten iktidarsızlık yapıyormuş. sigara kullanırken cinsel isteğim fazla yoktu. ama bıraktıktan sonra resmen azgın tazmanya canavarı gibi dolanmaya basladım ortada. kızlarla ilgilenmiyordum doğru düzgün, 10 gün içinde 2 tane kızla konusmaya basladım sohbet muhabbet felan işte.

    12. elbiselerim, saçım, ellerim sigara kokmuyor. insanlarla tokalaşırken artık çekinmiyorum.

    13. gözlerim kanlanmıyor, önceden cok kanlanırdı beyler belki bu benim kendime özgü bir sıkıntım olabilir.

    13. en en güzelide anneme "sigarayı bıraktım anne" dediğimde onun gözlerinde ki mutluluğu görmek.

    valla beyler umarım geri baslamam bu illete, 8 yıl içtim. çok şey çaldı benden. sevgilimden kopmama bile sebep oldu. herneyse allah umarım sizede bıraktırmayı nasip etsin. bu illeti kullanmak sadece bahanelerden baska bişi değil. suan onsuzda mutlu olabiliyorum. onsuzde yasayabiliyorum ve daha saglıklı yasıyorum. artık canım cok az istiyor. bazen aklıma gelmiyor değil ama tiksindim cidden. kokusu iğrenç geliyor.

    edit: sözlükte gördüm ki bırakmaya çok meyilli panpalarımız var ama bırakamıyorlar. panpalarım benim tavsiyem yok. ilaç önerimde yok. bu işi siz kendiniz bir anda keseceksiniz. içmeyeceğim diyeceksin ve içmeyeceksin. sadece 3 gün dayan. 3 gün sonra eksiler artık artı olarak dönmeye baslıyor emin ol.

    ara editlerim bu baslığı, dün gece yatağıma yattığımda ileri ki hayatımı düşündüm. evlendiğimde sigara içmediğimi. evladımı rahatca öpebildiğimi, kucağımda tasıyabildiğimi. akşam eşimin yanına rahatca yatabildiğimi. bir sürü sey. hayal ederken bile gülümsedim. çünkü sigara içmeyen babalara çok özenmisimdir ve takdir etmisimdir.
    ···
   tümünü göster