/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4
    Evet panpalar, ben Ankara'da özel bir ünide makine okuyorum Eğitimi kötü değil ilk 30 bindeydim. Tam %100 bursluyum gönül isterdi ki Gazi makineye gidelim ama bir kaç bin ile kaçırdım. Fakir binler için zorlukları;

    -Yemekhaneler çok pahalı, esnaf lokantasında 5-6 liraya yiyeceğin yemeği 15 liraya kitliyorlar. bizde daha fazla olanları da var. Amk okulda bisküvi yiyorum. Artık 1 bisküvi ile yeri geliyor 10-12 saat duruyorum.

    -Sosyal ortam yarak gibi. Yalan yok insanın maddi durumu gerçekten dünya görüşünü, kafa yapısını şekillendiriyor. Lan ben ehliyet almadım daha, adamlar ferrarisi ile yazın Los Angele'ta dolaşıyor. Bu adamla ortak neyimiz olabilir ki.

    -Kız mevzusunu unutun, hiçbir dişi ekonomik olarak kendinden düşük adama saygı duymaz. Zaten aranızda görünmez duvarlar oluyor. O kızın bir ayakkabısına ben 1 yıllık giysi giderimi karşılarım lcw'den.

    -Başta sağcı iseniz bile içinizde sosyal devletlere hayranlık oluşuyor. Hatta zenginlerden nefret etmeye bile başlıyorsunuz.

    -Öğrencilerin zütü sıkıntıya gelemediği için dersler çok gevşek gidiyor. Odtü'den mezun pırıl pırıl dereceli hocalara parayla vuruyorlar kırbacı.

    Özet: Özel üniversitede fakir burslu olmak pişmanlıktır. Bir daha ygs-lys kasın 3 büyük şehirden birinde devlette okuyun.
    ···
   tümünü göster