/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -4
    Beyler bayanlar olay bugün yaşandı ve tamamen gerçektir beni belki bilen vardır ama bilmeyende olabilir hikayeye başlarken kendimi tanıtıcam.

    Ben Serdar adında bir fen öğretmeniyim. Öğretmenlik yaptığım okulu söylemiyecem. ifşa olur diye. Ama sandığınız o bin hocalardan değilim. incisözlük de takılan yarı asosyal olan bir panpanızım. Hikayeye başlıyorum.

    Bugün okulun 3. Katında nöbetçiydim. Sınıfları gezerek kavga olursa bazen izler bazen ayırırım. Telefon bulduğumda alır biraz karıştırıp müdür beye veririm falan filan. Bir sınıfta girdim. Gözüme bir öğrenciyi kestirdim. Çünkü hem en arkadaydı hemde eli ayağına dolaştı ben girince. Gittim yanına telefonun açık mı dedim. Kapalı dedi. Ver bakıcam diyip aldım telefonu kapalıydı. Züt etti beni. Bende bunun altında kalmam. Hemen birşey bulmaya çalıştım. Ve çocuğun bir elindr peçete vardı. Ver dedim peçeteyi. Vermedi. Diklendi bana bende sinirlenip tokadı bastım. Aldım elinden peçeteyi. Döl gördüm beyler döl. Hemen peçeteyi atıp çocuğu lavaboya yolladım. O sırada müdür yardımcısı geldi. Noldu diyince anlattım durumu. Çocuk uyarı alarak yırttı. Bende o sırada çocuğu züt etmenin verdiği mutluluk ile kantine gidip kahve aldım. Ve yudumlamaya başladım.

    Okuduğunuz için teşekkür ederim
    ···
   tümünü göster