/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +20 -1
    Arkadaşlar b azı Samsung cep telefonlarında "Fake Call" özelliği vardı bilmiyorum hala var mı. Ayarlıyorsun zamanını, mesela toplantı esnasında çalıyor, telefon geldi bunu açmam lazım diyorsun çıkıyorsun. Ama adamlar hani cidden biriyle görüşüyor gibi olması için ses kaydı opsiyonu da koymuşlar, yaptıgın ses kaydı seninle konusuyor telefonu açınca.

    Telefonun özelliklerini kurcalarken bunu farkettim, dedim dur bir deneyelim. Hatta kız arkadaşımla dışarda yemek yiyorduk. Ses kaydı şu: Alo... Aloo... Mehmet... Alo mehmet... (Aklıma bir sey gelmiyor)... Amcan öldü...

    Yarım saate ayarladım sanırım, emin değilim ne yaptığımdan gerçi ama yarım saat sonra kimse aramadı ben de dedim dandikmiş Sonra unuttum gitti.
    ertesi gün gece kampüs cimlerinde oturuyoruz yine kız arkadasımla. telefon calmaya basladı, baktım gizli numara. bu arada gizli numaraları hic acmazdım prensip olarak ama gecenin bir saati olunca önemli ya da acil bir sey olabilir diye actım. gecen konusma su:

    -alo (karsıdan ses cızırtılı geliyor)
    - alo buyrun
    - aloo
    - sesim gelmiyor mu
    - mehmet
    - evet
    - alo mehmet
    - evet buyrun ben
    - amcan öldü
    -... !

    bembeyaz oldum elim ayagım kesildi. kız arkadasım noldu ya falan dedi. hortlak görmüs gibi bir duraksadım, sonra hasgibtir yaa dedim. 5 saniye falan sürmüs olsa da istemeden kendime telefon şakası yapmıstım ve altıma sıcıyordum. bilmiyorum dünya üzerinde benzer bir mallık yapan var mıdır?
    ···
   tümünü göster