/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    özellikle "abovvv ne tak yicem lan ben" kafasında olanlara olmak üzere herkese basit tavsiyelerim var.
    dediğim gibi naçizanedir uyması size kalmıştır basit ama etkili taktiklerdir.

    son günlerinizde ales türkçe çıkmış sorularına yardırın, matematikten de cep kitabı gibi konu özetleri okuyun, zor soruları hemen işaretleyip vakit kaybetmeden bilirkişilere sorun. aynı şekilde sosyal ve fen bilimlerinden de cep kitaplarından iyi olmadığınızı hissettiğiniz konuları okuyun. hem yararlı olur hem sıkılmazsınız.

    en kısa sürede bol miktarda ales türkçe çıkmış sorulara göz atın. türkçe'nin tamamen ales sorularının kopyası olduğunu gördüğünüzde sapus demişti dersiniz..

    matematik'ten kavrama yeteneği yüksek olmayanların pek şansı yok gibi. boş koyun seri şekilde geçin. göreceksiniz ki yannan uzunluğunda sorular olacak ve hızlı okuyup çabuk kavrayamazsanız zaman kaybedersiniz, böyle durumlarda asla moral bozmadan boş bırakın devam edin.

    sosyal'den kesinlikle hoca tavsiyesi yayınların cep kitaplarını okuyun, güvender olur fem olur cep kitapları hayat kurtarır unutmayın.

    fenden bol bol yorum sorusu gelecek, sözel bir fen sınavı olacağı için hesap yapmayı bırakıp konu özeti okuyun, söylediğim gibi cep kitaplarından kısa zamanda en iyi verimi alırsınız.

    çok basit tavsiyeleri kendi taktiklerinize uydurursanız işe yarar inşallah
    ···
   tümünü göster