/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Öncelikle herkese selam olsun uzun zamandır girmiyordum fikrinizi almak istediğim önemli bir konu var hikaye falan değil olayı anlatıyorum, okumaya üşenecekler, daşşak geçecekler şimdiden gibtirsin gitsin.

    Beyler geçen sene okulda bi kız gördüm,(adı idil olsun) gerçekten hayatımda böyle hoşlanmamıştım kimseden. Bu kızı ilk gördüğümde bana bakmaz dedim, kilolu yüzü sivilceli bir bintim. Sonra azmettim. 2-3 Ay fitness a gittim, roaccutanne denen bi hap var sivilceleri gibip atıyo onu kullandım falan bildiğin kendimi düzelttim bu kız için. Sonra benim yakın arkadaşım vardı o da kız, bu beni tehdit falan ediyodu kıza söylerim diye sonra ben söylemez diye bayağı uğraştım bunla. Mesaj attı kıza "idil bu azrail var ya... " dedi idil de Ee kanka iyi cocuk yazdı. Tabii ben o gazla kurdum connectionı verdim ayarı kızla konuşmaya başladık.

    1 ay civarı konuştuk daha sonra çıkmaya başladık falan herşey mükemmel hayatımın zirvesindeyim. Okulda falan hep beraberiz. Kötü bir haber alıyorum yengeniz seneye okul değiştirecek oluyor, zaman hızla akıyor ve okul bitti tatil derken bir temel liseye yazılıyor sınava gireceğimiz için. Biz hala çıkıyoruz tabi seviyoruz birbirimizi. Gittiği lisede bi çocuk buna mesaj atıyor tayt giyme tahrik oluyoruz falan numarasını sınıf grubundan almış tabii ben deliriyorum 1-2 gün sonra yanımda 3 kişiyle gidiyorum. Bu 3 kişinin ikisi mahalleden (mahallenin kavgaya girmemiş çocukları hiç tecrübeleri yok) diğeri okuldan. Temel lise olduğu için yanıma sadece bunları alıyorum çünkü karşımıza gözlüklü zayıf tipler çıkacak diye bekliyoruz. Zaten yanıma o 3ünü sallama satırı taşısınlar diye almıştım. Neyse gidiyoruz okula çocuklarla konuşuyoruz buluşuyoruz bunlar 20 kişi biz 4 kişiyiz yengenize saygısızlık yapan çocukla teke tek çıkıyoruz bunu orda gibiyorum daha sonra beyzbol sopasını çıkarıp diğerlerini de dövmek istiyorum ama 20 kişi üzerime atlıyor yanımdaki 3 kişi seyrediyor. Orda sağlam bi dayak yedik beyzbolu kafamda kırmışlar. Ayrıldık ordan buz arıyoruz. Kafam şişti, beyin kanaması falan diyor yanımdakiler çok sert vurdular diyorlar ama ben hissetmedim. Neyse bi parka oturuyoruz neresi olduğunu bilmiyorum
    ···
   tümünü göster