/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +252 -49
    haber alıntıdır rezilligi görunde beyler bende kürdüm ama böyle kürtlerin kafalarını kesip kazıklara asılması lazım

    iki aşağılık cro-magnon tarafından gerçekleştirilmiştir.

    "tokyo polisi, biri 22 diğeri 16 yaşındaki türkiye pasaportu taşıyan kürt asıllı iki sığınmacıyı bir kadına tecavüz ettikleri gerekçesiyle tutukladı. olayın “iki türk tecavüzden tutuklandı” diye duyurulunca, hem japonya’da hem de dünyanın farklı ülkelerinde türk ve müslüman karşıtlığı tavan yaptı. işte detaylar:

    evet tokyo polisi, 22 yaşındaki önder pınarbaşı ile adı açıklanmayan 16 yaşındaki türk pasaportu taşıyan iki kürt sığınmacıyı, aralık ayında 30 yaşlarındaki bir kadına akabene istasyonu yakınlarındaki bir umumi tuvalette tecavüz ettikleri gerekçesiyle tutukladı. polis, kürt sığınmacıların kadının üzerindeki paraları da aldığını bildirdi.

    önder pınarbaşı ve diğer zanlı, 2015 yılında japonya’ya giderek, “türkiye’de gördükleri baskı”yı gerekçe göstererek sığınma talebinde bulunmuşlar. japonya, her ikisine de oturma izni vermiş.

    olayın duyulması ile birlikte, japonya’da ve birçok ülkede türk karşıtı propaganda tavan yaptı. japonya’daki birçok forumda, “türkleri öldürelim” diye mesaj paylaşanlar hiç de azımsanacak gibi değil.

    buna karşın avrupa medyasında da, etnik kökenden çok olayın dini boyutu ön plana çıkarıldı. birçok avrupa gazetesinde “müslümanlar japonya’da bile tecavüz ediyor” başlıklı haberler çıkıyor."
    haber ekşi sözlukten alıntıdır şasn eseri denke geldim ve rezziligi gözler önune sermek amacı ile paylaştım
    japonyada bir cok kişi küplere bindir türkleri katledelim diye sloganlar var

    tr: http://biliyomuydun.com/...i-yerle-bir-eden-tecavuz/
    en: http://www.tokyoreporter..../…n-gang-rape-of-woman/
    jp: http://blog.livedoor.jp/.../archives/1052612502.html
    bu da japonya'daki en popüler forumdan:
    http://daily.2ch.net/…r....cgi/newsplus/1456109184/
    ···
   tümünü göster