/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +2
    evet karsınızda orta okulu yeni bitirmiş yakın tarihi babasının arkadaslarıyla yaptıgı seviyesiz muhabbetlerde uyuyor numarası yaparak kulak misafiri olmus ve artık tüm yakın tarihi tüm yasıtlarından daha iyi bildiğini babasının tarih prof oldugunu düşünmekte birisi bulunmakta.

    böyle mallara itibar etmeyiniz.

    çünkü tüm sagcısı solcusu herkes de bilir ki. deniz gezmiş silahlı mücadeleyi savunmamış ibrahim kaypakkaya ile yollarını da bu yüzden ayırmıstır. silahlı mücadeleyi savunan filistinde keskin nişancılıgının ne kadar iyi oldugunu ve bugune kadar silahla sadece bir kadını elinden yaralamıstır o da kasıtlı degil eve zorla girmeye askerlerden kaçtıgı için kapıya sıkmıstır ve o sıra kadın da kapıyı açınca elinden vurulmustur bunun üzerine cebinde ki tüm parayı kadına vermiştir.

    her nasılsa kahrolsun abd emperyalizmi yasasın halkların kardesliği yaşasın tam bagımsız türkiye diye bagıran bir vatansever insanı terör örgütüne baglı gösterip. suan ise bunları trende tasıyan en az baslıgı acan kadar bir gib bilmeyen modun da eşgalini gibeyim.

    kimse o siyasi düşünceyi savunmak yada sevmek zorunda degil. onların hepsi avukat doktor mühendislerden olusuyordu bilinçsiz aptal bir nesil de degildi ve tek istedikleri tam bagımsız bir türkiyeydi. tam bagımsız türkiye lafını anlayamayacak kadar mal insnalarla tartısmak istememekle birlikte abd köpeklerinin anasını gibeyim. bugun abd böyle zütünüzü oymaya çalışır.

    özet: zamanında deniz gezmişgiller kahrolsun abd emperyalizmi dediğinde bazılarının anasına sövmüş gibi olunuyordu. şuan ise abdnin ne tak oldugunu görmekteyiz. o insanların tek suçu yanlıs zamanda dogruyu konusmaktı.

    dipnot: biz cemaate laf atarken analarına söverken kimse dinlemezdi ama şimdi herkes bi cemaat düşmanı. aynı şey abd içinde böyleydi onlar kahrolsun abd yasasın tam bagımsız türkiye dedi ama şuan abdnin yaptıklarına baktıgınızda haklılık paylarını göreceksiniz tabi gözlüüklerinizi çıkarırsanız.
    ···
    1. 1.
      0
      yok ben lıseden mezun olalı 2 yılı astı
      ···
   tümünü göster