/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1401.
    +36
    7 Temmuz 2003

    1-2 saat koştuk. Emir ateş etmeye devam etti durmadan. Peşimizi bırakmamışlardı çünkü. En sonunda devam edemediler ama Serdarda "Ağabey, ağabey" diyip duruyordu 5 dakikada bir, artık demiyordu. Bir mağaraya girdik. Nabzına baktım yaşıyordu. "Aslanım, bak kurtulduk. Yılan bundan sonra yarım yürüyecek. Sen kalkacaksın aslan gibi, koşacağız daha birlikte." dedim.

    Serdarın yüzünün yarısı neden bilmiyorum kan olmuştu. Güldü. "Ağabey, bende seni taşımıştım böyle." dedi. Alnımı alnına vurdum. "Aslanım benim." dedim. Emir bakıyordu Serdara göz göze geldik. iyi değildi durumu.

    "Ağabey, ben ölüyorum." dedi. "Sakın, sakın lan." dedim sadece. "Ağabey, ayaklarımı hissetmiyorum." dedi zor bir şekilde. "Dilim dönmüyor." diye ekledi. Dişlerimin titrediğini hissettim. Serdarın gözlerinden yaş geliyordu. "Ağabey görevimiz yılanı öldürmekti, ben yapamayacağım. Sende yapamazsan başarısız olmuş olacağız." dedi ve yutkundu. "Onu öldür ağabey." dedi ve yakamdan tuttu. "Onu öldürmelisin ağabey." dedi. Kelime-i Şahadet getirmeye çalıştı, getiremedi. Kollarımın arasında başı düştü.

    Durdum kaldım öylece, Emir işaret parmağını ağzına zütürmüştü. "Serdar." dedim son bir kez.
    ···
    1. 1.
      +26
      Ulan ölmesin lan serdar delikanlı çocuktu amina kodugumun oglu yilan aslan gibi oğlanı harcadi amina kodugumun Amerikalılari
      ···
    2. 2.
      +14
      Başımız sağolsun panpa
      ···
    3. 3.
      -1
      Ulan aklıma aslan amca pala ali candan metal fırtına serisi geliyor amk
      ···
    4. 4.
      0
      Call of duty de soap öldüğünde de aynı duyguları hissetmiştim... ağlamak istiyorum dıbına koyim amerikanın, aslan gibi askerimiz ajanımız canımız yiğit serkan öldü...
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster