/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +11
    Abi kadınlara bakış açım: Onlar yeryüzüne gelmiş olan en yetenekli, doğal aktristlerdir. Seninle beraberken sana öyle seni seviyorum, sen farklısın, beni hiç bırakma derler ki ha birde ağlarlar bazen sende abi bu kız beni seviyo ya diğer kızlardan çok farklı dersin (kendimde dedim). Neden? Çünkü biz bu kelimeleri kullandığımız zaman o kız gerçekten farklıdır. O kız gerçekten ölene kadar hayatımızda olsundur.

    Bende 2 ay geçmesine rağmen hala acısını çeken bir panpanızım. Acı ilk günkü gibi değil ama şiddeti azalıyo zamanla da geçecek. Belki bitmeyecek ama geçecek. intihar benimde aklımdan geçti ama şunu unutmayın: ÖLÜM, YAŞADAMDAN DAHA KIYMETLiDiR VE BU BiR KADIN YÜZÜNDEN OLMAMALIDIR. Hak etseler yemin ederim gözümü kırpmam ölürüm ama kadınlar iğrenç yaratıklar be olum. iğrenç şeyler için niye canımızı verelim? Belki bundan bir ay sonra belki 35 yaşında aşık olacağız ama illaki yine sevip yine aşık olacağız. Bu belki ilkti ama son olmayacak. Sadece acının şiddetinin hafiflemesi beklenmeli. Ha tekrar aşık olamadık mı? Ben böyle dünyanın ve bu düzenin dıbına koyayım. Başka güzel şeylerde var dünyada.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa kızları senin ortamda olmadığın zaman nasıl davrandığını birisinden duyarak öğrenirsin diğer türlü yüz yüzede inanmıcan zaten
      ···
    2. 2.
      0
      Ben artık yavaş yavaş kadınlar hakkında söyleyebileceğim şeyleri tüketiyorum. Galiba çok farklı yerlere sürükleniyorum o yüzden haklı olabilirsin.
      ···
   tümünü göster