/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -2
    MiT TIR'ları Türkmenlere gitmedi"
    Bunu kim söyledi?
    BAŞBAKAN YARDIMCISI Tuğrul Türkeş..
    Nerede?
    Hükümette görevli!
    "MiT TIR'ları Türkmenlere gitmedi. işte Erdoğan'ın yok dediği silahlar"
    Bunu kim yayımladı?
    Can Dündar
    Yani haberi haber yapmak suç ama haberin kaynağı olmak suç değil ?
    Hiç cezaevlerini ziyarete gitmediğin çok belli kimler kimler yatıyor içerde o dönemler tam bu dönemlerdir.
    Ayrıca türkmenler de açıklama yapmıştı bize silah gelmiyordu diye ?
    ···
    1. 1.
      +1
      ESKi MHP ZAMANI ViDEOSU BU YENi EKLENiYOR . TIRLARDA MERMi YOKTU YARDIM MALZEMESi VARDI MHP PARTiSiNE YARANMAK iÇiN ÖYLE SÖYLÜYOR TUĞRULU iYi TANIRIM . YARDIM MALZEMESi TÜRKMENLERE GiDiYORDU
      ···
    2. 2.
      -1
      Bu sizi tatmin edecekse ne güzel ya Türkmen mücahitler kendileri ağızlarıyla söylüyorlar bize yardım edildi diye muhaliflere de aynı şekilde yardım edildi buna karşı çıkıyorsunuz ama eğer Türkiye yardım etmeseydi şuan bölgede ne muhalif kalırdı nede Türkmen eğer yardım edilmesine karşıysanız kendinize Ülkücü vatansever demeyi kesin işide pyd ye silah gönderdik sonra bir operasyonla hem işide hem pkk(pyd)ya bomba yağdırdık öylemi sonra işid bizim ülkede ankarada bomba patlattı 100 kişi öldü
      ···
    3. 3.
      +1
      Önce silah değil gıdaydı. Silah olduğu ortaya çıkınca da türkmenler içindi. Her lafa bir şey. Ama nasıl olsa seçmenleri ne dersek inanırlar kafasında açıklamalar yapılıyor. Tuğrulu bende iyi tanırım ve mhpyle artık bir ilgisi yok olamaz da. Ayrıca bu kadar emin olmandaki sebep ney kaynağı ney bu iddaa değil de emin konuşmanın ? Türkmenler gelmedi diyor sen nasıl bu kadar eminsin ?
      ···
    4. 4.
      -1
      Türkmenler gelmedi mi diyor ?

      Suriye Türkmen Meclisi üyesi Turgay Mollamusa, Türkiye'nin kendilerine yardım gönderdiğini kabul ederek, "O TIR'lar bize geliyordu. Haberimiz vardı. Ama bize ulaşmadı. Ardından Çoban Bey felaketini yaşadık" dedi.

      Ne güzel sallıyorsun öyle ha birde devletin en gizli istihbaratıyla ilgili şeyleri ne olursa olsun ifşa edemezsin
      ···
    5. 5.
      +1
      http://www.cumhuriyet.com..._daki_sir_aydinlandi.html
      Devletin en gizli istihbaratını iki gazeteci ifşa edebiliyorsa helal olsun öyle istihbarata. O tırlar istihbarat değil bir suçtur. Silah ticareti yakalanmıştır ve bunu haber yapmak suçsa siz boynunuzdaki tasmalardan memnun gibisiniz.
      Senin gibi laftan anlamaz kendi hükümetinizden birinin aksi açıklamasında o bize değil mhpye yandaş demenden dolayı polemiği sürdürmücem. Çünkü her açığınızda delil olmadan yorumlarla kurtulduğunuzu sanıyorsunuz.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster