/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +23 -79
    Ben 24 yaşında siyah saçlı siyah gözlü 1 71 boyunda bi abinizim. Sakalim çıkmıyor köseyim ama sakal harici kollar bacaklar orman gibi dıbına koyim. Beyaz tenliyim ve yüzüm sivilce tarlası gibi bu yaşımda bile. Sağ elim altı parmaklı. Bi nevi yürüyen ucubeyim. istanbulda bir devlet üniversitesinde tıp okuyorum son sınıfım.
    Canıma tak etti artık yeter be. Şu rüzgar erkoclar denilen karı bile 3 yılda benden yakışıklı olmuş bunu kaldiramiyorum. Hergün şarap içip içip ağlıyorum. Keşke bu kadar zeki olacağıma biraz yakışıklı olsaydım. Çok mu şey istiyorum ha? Kendimi kesicem artık çok bunaldim sokağa çıkamıyorum. Lol denilen oyuna sardım bu aralar ve kısa sürede oyunu kavrayıp pro seviyesine geldim. Yemin ederim robot bile yapmıştım evde kendi imkanlarimla geçen yıl. Yarışma içindi tabi. Hiçbir gibime yaramıyor bunlar yakışıklı olmadığım için sokağa çıkmak istemiyorum. Şişmanım zaten 50 metre yurusem kalp krizi geciririm kesin. Hiç arkadaşım yok lan. Okuldan birine ben evde kalıyorum istersen yurdu bırak gel bedavaya kalırsın dedim o bile kabul etmemişti. Nasıl aşağılandım bu yaşıma kadar anlatamam size. Hiç kız arkadaşım olmadı hiç bir kızın elini bile tutmadim zaten yüzüne bile bakamam ki utançtan.
    Bir keresinde escort ayarlayayim dedim kadın beni görünce vazgeçti mk 120 kiloyum. 2 katı para verdim yine kabul etmedi huur. Dışarıya bakıyorum hiç haketmeyen insanlar sırf yakışıklı diye hergün ayrı bi kızla yatıyo ben daha parasıyla bile yatamiyorum. intihar etmeyi düşünüyorum artık yaşamak istemiyorum fakültede kimse benimle konuşmuyor. Adalet mi bu ? Ben ne günah işledim ki? Şimdi birileri çıkıp allaha dua et şükret vs vs sacmalar. Yeter artık allah olsaydı ben bu halde olurmuydum ha? Yok benim sınavım buymus ta bilmem neymiş gibtirin gidin. Ben de yakışıklı olsam bende inanirdim mutlu olurdum çünkü sorgulama gereği duymazdim. Çok kötüyüm zaten moral bozacaklar dalga gececekler bi işine gitsin yazmasın buraya mk.
    ···
   tümünü göster