/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
https://savvler-prod.s3-a...s.jpg/original?1444928009
  1. 1.
    +2
    evet beyler, milletin hayatında bir kere gitme şansı bulup onu da eğlenerek dibine kadar yaşadıkları yerde ben bütün paramı kaybettim. hem de kumar oynamadan amk mallığıma doymayım.

    bu yaz work and travella amerikaya gittim. travel kısmı gelince las vegastan başladım (şekilim ya amk, hala sinirleniyorm) araba kiralayıp gittim tek başıma macera olsun dilim gelişsin vs diye.

    tabi vegasın o ünlü caddesini ve kumarhaneleri görünce başım döndü lan. olm hepinize nasip olur inşallah çok güzel bir şehir. benim gibi mallık yapmazsanız tadını çıkarırsınız. neyse gittim arabayı yol üstüne parkettim. baya mutluyum çünkü kimse park etmemiş bomboş bölge tam da kumarhanenin önünde. sonra girdim içeri kendimce kumar oynuyorm 50-60 dolar oynadım sırf tadını alayım diye. bi çıktım ki polisler arabamı çekiyor (araba benim bile değil ha kiralık) çok silik bi engelli işareti varmış onun üstünde park etmişim. meğer o yüzden kimse oraya koymamıs amk.

    tabi tutanak tutuldu nevada polis karakoluna gittim vs. en sonda cezamı yazdılar. 1200 dolar. lan beyler aglıcaktım.. yanımda tam 1250 dolar vardı. ben garantici adamım ne olur ne olmaz diye yanıma çok almıştım. hepsini verdim arabaya el koydular yine de.. kiraladığım şirketle biz konuşuruz dedi polisler. ee ben nasıl döncem geri utaha dedim (normalde çalıştığım yer oraya dönmem gerekiyor) otobüs var dediler. artık sabah oldu bi otobüs buldm zor bela. (o bile ayrı hikaye amk) 50 dolar dedi otobüs soförü. aglayarak onu da verdim. bütün param saçma sapan bir olayla bitti gitti.

    en zoruma giden de otobüs utaha bırakıyor tamam da. evimin önüne de bırakmıyordu ki. 20-25 km yürümüsümdür beyler (para yok, otobüse de binemem)

    özet: las vegasta engelli yerine parkettim 1200 dolar ceza kitlediler
    ana fikir: park ettiğiniz yere iyi bakın giberim belanızı
    ···
   tümünü göster