/i/Devlet

  1. 1.
    +1
    1-Eğer Ortadoğu da bir hamle yapıp 1 şehir(musul, kerkük vb) alırsak oraya hemen belli şehirlerdeki(en doğu ve en güneyde ki) kürtleri o topraklara zorunlu göçe maruz bırakıp o topraklardan geri çekilmeliyiz. Neden mi? çünkü son 100 yıldır ulus millet olmaya çalışıyoruz.Bu uğurda yaklaşık 1 milyon çoğu ortalamadan daha zengin ve entel aynı zamanda bir çoğu ülkesini seven rumu(zorunlu göç olmasaydı şuan 5 6 milyonu bulurdu) zorla yunanistana gönderdik.ama arkamızdan bu amk kurtleri çıktı ve nasıl bir hızla çoğaldılarsa şuan nüfusun 5 de 1 ini oluşturuyorlar.Ve doğuda toprak istiyorlar(ulus ülke olsaydık bu olmazdı)Tabi belli şehirlerde ve kocası karısı veya oğlu türk olan kürtler hariç. Aile dağıtmaya hiç hir devletin hakkı olamaz. Ayrıca Orta doğudan alacağımız toprak kuzey kürdistan dan olursa daha iyi olur çünkü böylece onlardan sorumlu olan bir devlete bırakmış oluruz onları.Bu kamu oyunda daha az olumsuz karşılanır.
    2-Doğuda ki kürt nüfusunun %50 den fazla olan ilçelerine ve illerine çocuk sınırı getirilmeli.Amk kürtleri 9 ayda bir doğuruyor.
    3-pkk ya internet üzerinden de olmak üzere en ufak destek veren herkes yurttan uzaklaştırılma cezasına çarptırılmalı ve geri dönüsleri yasaklanmalı.
    ···
   tümünü göster