/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 76.
    -1
    kullandıgım taktik şu beyler ;

    öncelikle dövme yapan biri oldugum için eve gelme nedenleri %90 dövme yaptıracağını söylemesi ile gerçekleşir ve dükkanı kapattıgım için eve gel istersen derim ve gelirler de genelde.

    sonrasında, dövme yaptıgım esnada sapık gibi yaklaşmam güzelce yaparım. muhabbet ederim zaten kız kendini belli eder. e bi de yetenek olarak görülen şeylerde kızlar çok ayar olur. nasıl yapıyorsun bu işi gibi muhabbetlerin sonu nerelere çok yapıyorsun bilmem neye gelince devamında ise şimdi ne kızlar gelmiştir oh valla şanslısın muhabbetlerine gelir.

    muhabbet bitince 2 şey sonuca zütürür ;

    1- "istersen dövme degil ama bi çizim yapabilirim bakarsın naısl duruyor diye" cümlesi. ( bölge genelde , bel-kasık-baldır-göğüs )
    2- "yok be öyle her kıza asılamazsın sonucta bi iş yapıyorsun adın sapık dövmeciye çıkmamalı dimi " (hafif tebessüm ile) "sana bişey yapmadım mesela öyle olsa senin gibi tatlı birini kaçırırmıyım" .. burdan sonra kaçırma o zaman gibi cevap gelir.

    tüm diyaloglar hemen hemen bunun gibi oluyor. arada tabi muabbete bile gerek kalmadan ayakkabı bile çıkarmadan kucaga atlayanlarda olmuyor degil beyler.

    tavsiyem bir şey ile ilgilenin ve bunu severek yapın birini düşürmek için degil. severek yaparsanız %90 sık sık fırsat gecer elinize.

    dükkan var ikende telefon numaram zaten herkeste var ve dövme muhabbetine çok kız fikir alışverişinde bulunur. dövme bittikten sonra sorularda gelir bir süre irtibatta olur ve durum böyle olucna kahve içmek için davetler (eve degil tabi) yada dövme yaptırdıgı esnada çekilmiş fotomuzu yollar. bu tarz şeylerin sonu eve gider evde de yukarda ki şeyler ile devam eder.

    paranoyak olmayın ama her dövme yaptıran kız öyle anlattıklarım gibi degil bi çogu düzgünce yaptırdı ve gitti. bende sapıkça yaklaşmam zaten dediğim gibi para kazanıyorum bu işten işime odaklanırım düşerse de afetmeyiz tabi *
    ···
   tümünü göster