/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 24426.
    +2
    herkes gitmiş. baş başa kaldık paramount. ee nasılsın nasıl gidiyor hayat?
    ···
    1. 1.
      +2
      ne gitmesi be! zaman durdu ay bitmiyor. daha kafenin hesabına yazdırdığımız tostları ödeyemedik. bugün başıma gelen en iyi şey, birinin bana bira ısmarlamayı teklif etmesiydi. gerçi o da 1 hafta sonraya. 1 hafta sonraya ben de maaşı alıyorum zaten. ama olsun yine de böyle bir teklif almak mutlu ediyor insanı.
      ···
      1. 1.
        +2
        her insanın sözünü umursama. unutulur 1 haftaya. işi çıkar, bir yere gitmesi gerekir ya da o gün için başka birine söz vermiş olur. her insan sözünde durmuyor.
        ···
    2. 2.
      +2
      sözünde durmayacak birine benzemiyor. hem sen neden benim kafamı karıştırıyorsun ki. neden her mutlu olduğum zamanda ortaya çıkıp kafamı bulandırıyorsun? sana kalırsak her insandan şüphe duymamız gerekir.
      ···
      1. 1.
        +2
        ben doğru olanı yapıyorum. hiç bir insana güvenilmez bunu unutma.
        ···
    3. 3.
      +2
      hiç kimseye güvenemeyeceksek eğer bu hayatın nasıl bir anlamı kalır ki? eğer herkes böyle düşünecek olursa kimse dışarı çıkmaz. bütün insanlar o yüksek katlı kaloriferli apartman dairelerinde hayatlarının son bulmasını beklerler.
      ···
      1. 1.
        +2
        sen de doğru diyorsun ama, kime güvensek arkamızdan iş çevirmedi mi? güvenimizi boşa çıkarmadı mı? daha ne kadar güveneceksin insanlara?
        ···
    4. 4.
      +2
      bu güven konusu çok uzadı.. hem senin dediklerini dinlersem eğer. senin söylediklerine de güvenmemem lazım. görüyor musun yine bir paradoks'un içine attın beni. şimdi insanlara güvenmeyi bıraksam bu sefer senin söylediklerine güvenmiş olacağım. insanlara güvendiğim zaman da senin söylediklerine güvenmediğim anldıbına gelecek.
      ···
      1. 1.
        +2
        kafanı bu akşam da yeterince bulandırdım artık gidebilirim..
        ···
    5. 5.
      +2
      Defol!!
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster