/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    Panpa kız küçük ergen ve yaşadığı her olay onu etkileyecek belki iz bırakacak ama kardeş hayatının kararmasından iyidir şimdi bu cocuk bu yaşta bir kızla en fazla liseli kafasında anı yaratmak için takılıyor olabilir. hele ki Türkiyedeyiz.Sen düşün
    -2 seçenek sunabilirim kardeşm sana insan gibi yanına çağıracaksın 2 sinide olamayacagını söyleyeceksin tabi büyüklüğünü kullanacaksın ya da Ailesinin her bireyinin haberi olacak ki Başta babanın bu çocuktan bu kız bir hataya kalkışmasın ve de o oğlan bir daha buna yaklaşamaya cürret edemesin.
    ···
    1. 1.
      0
      çok sağol kardeşim ama şimdi dayım duysa aileyi de tanıyo ortalık karışacak,bu bin o kadar dayağı yedi akıllanamdıysa ben düzgünce konuşsam akıllanır mı sence ? valla ihtimal versem akıllanacağına yüzümü kızartıp konuşurumda ama yok tam bin ya serseri dıbınakodumun oğlu
      ···
    2. 2.
      +1
      sen serseri diyorsan kafasını öne eğip 5dk insan olup sonra aynı olacak. Ortalık karışacak diye korkuyorsan yengen anlatsın dayına şöyle biri var kızı rahatsız ediyor utandığından söyleyemiyor sana gidip bir konuş diyerek çocuk onuda anlamazsa en son kızla olan her durumunu söyleyin panpa.
      ···
    3. 3.
      0
      Konuşmak en iyisi yüz kızartıcı şekilde konuşmak dahada iyi. Adamı dövsende pardon adam dedim sübyancıyı dövsende akıllanmaz ama yüz kızartıcı bir şekilde konuşup herkesi haberdar edersen, yerin dibine girer bi dahada çıkamaz. Ondan sonrada ikiside bırak konuşmayı göz göze gelmeye utanır. iyi yapıyorsun devam et inşallah peşini bırakır kötü bir anım oldu bu sübyancı gavatlarla dolaylı olarak beni etkiledi.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster