/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +25
    Konuyu konuştuk durumu anlattım böyleyken böyle hiç kekelemeden durumu anlattım adam teşekkür etti ilginiz ve alakanız için diye uğurladı beni. içimden diyorum ki adam koskoca general ne diye uğraşsın ki…
    1 hafta geçti bizim ikimizi (devranla beni) nizamiyeye çağırdılar. Ulan dedim ne oluyo. Aradım kapıyı kim dedim bizi isteyen devran xxxxx annesi ile babası var sizide bekliyolar çocuğu çağırdım dedim böyle böyle bi durum var kapıda annenle baban varmış.yok dedi komutanım gelemezler nası gelecekler. Dedim öyle işte kapıdalarmış.
    Kapdaki uzmanlara dedim siz teyakkuzda olun böyle böyle bi durum var. Demezmi kapıda üs komutanımızda var.
    içimden anam dedim yaptılarmı lan yoksa. Çocuğu aldım nizamiyeye gittik herkes orda üs komutanı var albay, yarbay falan filan hepsi orda. Askeriyenin fotoğrafçısı falan durum ince olduğu için gazete çağırmamışlar öğrenmesinler diye.
    Annesini, babasınıda alıp gelmişler annesi çocuğu öyle kamuflajın içinde karşısında görünce zılgıtı bastı zaten lilililililililiiüüüüü diye.
    Beyler annesine bi sarıldı çocuk nasıl ağlıyolar ama hüngür hüngür babasının karşısına geçti asker seldıbını önce babası verdi sonra çocuk verdi bi sarılıp bide orda ağlaştılar. Bizim gözler oldu çanak ağlamaktan zaten. Koskoca adamlar verdik gözyaşını ağlıyoruz.
    Komutan dedi bu arkadaşımızın girişimleriyle bunu yaptık diye bide bana sarıldılar ben bu sefer baya baya ağladım.
    ···
   tümünü göster