/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +4 -5
    Beyler Bursa Şehir Gazetesi Hürriyet Gazetesi'nin logosundaki Atatürk'ün fotoğrafını kaldırıp Tayyipin logosunu koydu. Buna karşı olduğumu söylemiyorum sonuçta basın özgürlüğü düşünce özgürlüğü var biz ak partililer gibi değiliz , saygı duyarız yaptırımlarınıza. Benim kıl olduğum şey ülkemizi ulu önderlerden kurtarmalıyız diye açıklama yapmasıdır. Beyler ülke git gide taka sarıyor. Hangi millet kendi kurucusunu bu kadar yerden yere vurur anlamıyorum. Nasıl yetişiyor bu insanlar anlamıyorum. Yorum sizin..

    "CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN iSLAM KAHRAMANIDIR"

    Asaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın islam kahramanı olduğunu söylerken, 'ulu önderlerden ülkemizi kurtarmalıyız' dedi ve Hürriyet'in logosunun Kuzey Kore gibi ülkelerde olabileceğini belirtti. işte o çarpıcı ifadeler:

    "Türkiye'nin bir sistem değişikliğine ihtiyaç olduğuna inanıyoruz. Türkiye acilen başkanlık sistemine geçmeli ve bu 2023 vizyonu içerisinde değerlendirilmeli. Bizde bunu desteklemek yani başkanlık sistemine olan desteğimizi göstermek amacıyla bu logo değişikliğine gittik."

    "ÜLKEMiZi ULU ÖNDERLERDEN KURTARMALIYIZ"

    "Hürriyet'in logosu Türkiye'de üçüncü dünya görüntüsü çiziyor. 50 küsür yıldır o logo ve sloganla Türkiye üçüncü dünya görüntüsü veriyor. Bizim artık kurtarıcılardan, ulu önderlerden, tek adamlardan ülkemizi kurtarmamız gerekiyor. Buna da vurgu yapmak için değişikliğe gittik. Biz burada sadece Cumhurbaşkanı'nın değil, önemli günlerde islam kahramanlarının, önderlerinin ve düşünürlerinin de fotoğraflarını onların doğum ve ölüm günlerinde kullanacağız. Biz, bu göndermeyi yapıyoruz fakat o logoyu önemli günlerde önemli şahsiyetlere ayıracağız. Aliya izzetbegovic'in doğum gününde onun fotoğrafını ve sloganını koyacağız. Tek adamlık, ulu önderlik, kurtarıcılık bize 21. yüzyılda yakışmıyor, bu ancak Kuzey Kore ve diğer ülkelerde gördüğümüz örneklere yakışıyor. Türkiye, artık bunlardan kurtulmalı. Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın islam kahramanı olduğuna inanıyorum, bunu islam coğrafyasında hangi mazluma sorsanız aynı cevabı alırsınız"
    ···
   tümünü göster