/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +225 -28
    Beyler bugün, kadıkoy sahilinde ilerliyorum işim gücüm var yapıcak. Akşama doğru da arkadaşlarla buluşucaktık. Neyse yoruldum biraz oturdum bi bank'a çıkardım tam sigaramı yakacam 10 metre ilerideki bi amcanın önündeki ayakkabı boyacısı dayıyı gördüm. Derin bi iç çektim, yaktım içiyorum sigaramı.

    Neyse tam kalkıcam, bi baktım bağırışmalar geliyor. boyacı amcayı bi tane abla ve yanındaki küçük çocuğu azarlıyor. Çok kıl oldum kalkıp kadının yanına gittim olayı anlamaya çalışıyorum. Bu ikoncan karı oğlunun ayakkabılarını boyatıyor amcaya, karı amcaya 200 lira para uzatıyor amca da parayı bozamıyacağı için bozuk para istiyor.
    Yoksa helal olsun diyor. Kadında gururuna yedirememiş vermek istiyo parayı. Adamda almak istemiyo ve kadın başlıyor azarlamaya bunu. Ne biçim adamlarsınız siz şöyle ne olduğu belli olmayan boyalarla çocuğumun ayakkabısını boyatıyım dedim pişman oldum bidaha tövbe vallahi ben hatayı buraya gelerek yaptım zaten dedi.
    Ben de kendime hakim olamadım ve O Hatayı baban 30 sene önce yapmış dedim amcanın yüzünü ufak bi tebessüm aldı. Kadın bağırmaya başladı. Sen kimsin bana hakaret ediyosun böyle konuşamazsın ağzınızın ayarı yok. Köpek gibi dolaşıyosunuz ortalıkta ağızlık takın da millet'e salça olmayın.
    Bana cevap hakkı doğdu. Keşke annen o ağzılığı 30 yıl önce başka amaçlar için kullansaydıda burda olmazdık ne güzel dedim.
    Buyur amca dedim 10 Lira uzattım ve kadın adamdan parasını aldı hızlıca uzaklaştı.
    ···
   tümünü göster