/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 326.
    +4
    O zamanlar 5-6 yaşındamı neyim, bilgisayar başında faceden her zaman ki gibi oyun oynuyorum, bağımlısıyım o aralar. Daha sonra babam geldi, o zamanlar knight'in efsane dönemleri. Apar topar kaldırdı beni, geçti oyun başına. Tabii bende sinir olmuştum, bunu gıcık etmeye başladım.
    +Babaaa!
    -Ne var
    +Babaaaa!
    -Ne var lan!?
    +Babaaaaaaa(ses tonu yükseltilerek)

    Daha sonra olay gerilim filmine döndü beyler. Adam, *ulan şimdi sıçtım senin ağzına* diyerek kalktı. ilk başta şakalaşacak sanmıştım. Daha sonra, terliklerin yere sert adımlarla vurularak, bana yaklaşmakta olduğunun farkına vardım.
    Ardından son hız salona attım kendimi, normalde olduğıium yere atar kendimi dayak yemeyi beklerdim. Ama dur deme zamanı gelmişti. Elime yastığı kaptım, dagger olarakta kumandayı aldım bekliyorum. ilk hamlesi tekme oldu, elimden uçan kalkanım, koltuğa doğru savrulurken, babamla göz göze geldim. Yüzünü kırıştırdı, this is my house edasıyla diğer tekmeyi yedim. Ben koltuğa doğru uçarken elimden fırlayan daggerim(kumanda) duvara çarpıp 2 ye ayrıldı. Savaşı kaybediyordum, rakibin itemi üstündü. Son darbeyi yemeden önce, klandan yardım geldi(annem) babama gibtiri çekti. Babam pcnin başına hiç bişey olmamış gibi geçti, kahvaltı ne zaman hazır dedi, annem 15dk dedi ve gitti. Mağlup olmuştum ama mutluyum. Yediğim tekme gözlerimi kararttıydı amk.
    ···
   tümünü göster