/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +203 -36
    bu anımdan gurur duymasam da gerçek beyler. kimse de bilmez.
    Yıl 2006 daha 11 yasındaydim. bu anlattigim hikayeden ibret alın beyler . kardrsinizi falan komsu cocugunun yanina komsuya yollamayın.

    neyse Melih diye bir arkadaşım vardı . iki sokak asagida evleri vardi. annem falan gormuslugu vardir cocugu. anneme dedim boyle boyle melihlere gidicem o da yok olmaz zaten sana uzak onların ev tek basina gidemezsin vs vs. dedim melih gelcek alcak beni. hizli hizli gideriz annecigim falan filan ikna ettim. asagi indim. Melihin gelecegi yok . yalandı yani. Hemen ciktim apartmandan kosarak gittim onlara. telefon falan yok o donemler adam gibi. olanlarda pahali. Apartmanlarinin onune gelip butun zillere bastım. illaki biri acacakti. actilarda. Çıktım yukarı kapılarına tıklattım. Abisi açtı kapıyı . Abi melih burdamı dedim. iceri aldı beni. neyse beyler direk olayı anlatiyorum. 2saat gecti. Melihle hirsiz polis oynayalim dedik Melihte o dönemp meşhur olan gercek benzeri oyuncak kolay kolay acilmayan kelepcelerden vardı. Bu beni arkadan bagladi . ben kivranirken bunun abisi geldi. ilk basta oynuyormusuz gibi gibi yapti. kucagina aliyordu . indirmiyordu. Sonra melihe sen pcyle oyna dedi. Bu mal da sevindi falan unuttu beni. Abisi agzini baglicam sen hirsizsin falan dedi. Cocuktum kandım.
    beyler sonrası benim icin uzucu ve agır. Abisi donumu siyirdi. yere yuz ustu yatirdi. ne kadar bagirsam da kimse duymadi. kapiyi da kapatti ustune kilitledi. heralde 15 dk gecti. Sonra ustumu basimi topladi evden atti.
    13 ay destek ve tedavi gordum. simdi Sosyal yardimlasma derneginde calisiyorum.
    ···
   tümünü göster