/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -2
    Atatürk'e 25 kare fotoğrafında elini ceketinin içine veya göğsüne koyduğu için mason deniliyo bununla ilgili bir çok fotoğraf ve videolar internet de dolaşıyo bu saçmalığı tespiti karartmak için bu yazıyı hazırladım.

    (bkz: )
    http://www.onaltiyildiz.com/images/haber/2713.jpg
    https://bpakman.files.wor...s.com/2011/12/10xr7nc.jpg

    bu duruşun adı napolyon duruşudur ve napolyonunda durma sebebide mide ağrısı yada kibirinden dolayı yapmıştır.Diye bilirsiniz ki Atatürk napolyana mı özendi tabi ki hayır bu duruşu bilge türk basbuğları yaptığı ve sevdiği için yapmıştır .Atatürk'e mason diyenler öyle bir abartmışlar ki 20 yaşında masonluğun en iyi kademesi olan 33. derece masonluğa kadar yükselmiş diye iftira atıyorlar.

    Şimdi buna acıklık getirelim;
    Atatürk mason olsaydı neden mason localarını kapatsın ve bu sözleri söylesin
    "Masonluk kökü dışarıda bir yahudi tarikatından başka bir şey değildir, memleketimizde bunun ne işi vardır? Bunu da grup kararıyla kapatalım...
    Atatürk mason olsaydı her yıl amarikaya gitmesi gerekiyodu ama Atatürk hastalığı dışında yurt dışına cıkmamıştır.Günümüzde kimlerin kafası estikçe amerikaya gittiğini biliyoruz.

    Ayrıca Türkiye'de locaları kapatılmasın diye masonlar tarafından kendisine meşrık-ı azamlık teklif edince küplere binip "cehennem olun gidin yahudi uşakları. benim milletim bana kahraman sıfatını verdi; sizin bir çift yahudiye uşak mı olacağım?" demiştir.

    Bunların tezlerini çürükmeye devam edelim çünkü herseye bi bahaneleri oluyo resimlerden devam edelim;

    https://pbs.twimg.com/media/B81XdCLIQAAQpZS.jpg
    https://pbs.twimg.com/media/CTJ2ec5UAAIPK8U.jpg
    http://www.bilgealtun.com...le/bilge_kagan_durusu.jpg

    not alıntı ve çalıntıdır
    varsa silin yoksa bilgilenin
    ···
   tümünü göster