/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2126.
    +1
    Babo olmadı bu daha yeni ısındıydık günümüzdeki hendek olaylarını siyasi yapılanmayı anlat bari
    ···
    1. 1.
      +3
      Günümüzde ki yapılanma boş iş, hendekler boş iş, o şekilde çözemezsin. Gönderelim polisi askeri bitirsin diyince bitmez oralarda olaylar, oranın halkı değişkendir. Güç sendeyse sana peşkeş çekerler, barış süreci çıkar. Van'a gidersin zafer işaretleriyle polis araçlarına taş atarlar, bir de bunu yaparken yüzlerini kapatmaya çalışırlar. Bu işler operasyonlar ile bitmez. Yaptırım ve derin oluşumlar gerek oralara.
      ···
    2. 2.
      0
      Peki rus abd sözde ortaklaşa yapmaya çalıştıkları ama lafta kalan ateşkes sonucu herkes kendine pay ayırıyor şuan öyle diyebilir miyiz?
      ···
    3. 3.
      +5
      ABD ile Rusya soğuk savaşta olsa bile hep aynı safta yer aldılar. Irak-iran savaşları, sadece Irak savaşı. Tek tek taraflarını detaylıca incelersen göreceğin amerika ile rusyanın destekleştiğidir. Şöyle düşün bunlar birbirine düşman ama son sözü hep birlikte söylüyorlar.
      ···
    4. 4.
      0
      Hava sahasını ihlal edip abdninde desteğiyle bizi suriyeye çektiler bir yandanda hendek açıp özerklik ilan etmek istediler süreci hızlandırıp kargaşa yaratma iç güdüsü peşindeler öyleyse
      ···
    5. 5.
      0
      Sonra abd pyd'yi terörist olarak tanımlamadı ki iç işlerimize kolaylıkla karışıp pkk pyd ile silah sevkiyatı yapıyor bunun neticesinde onlar haklıymış gibi sınırlarımızı kapatmamızı istediler
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster