/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -1
    Başlıkta ki entrylerin yarısı "okumadım, çok uzun" sen neyi kime anlatıyorsun ?

    Muhalif olanlar yazmasın başka karşı başlık açsın demişsin ama yazacam.

    Benim babam tam 35 yıllık öğretmen. Öğretmen lisesinden gelme temeli oturmuş biri. Babamın uzman doktor öğrenciside var lise mezunu öğrencisi de var. Şimdi suç babamın mı ? Babam öğretmen olduğu için bir çok öğretmen, müfettiş tanıdığımız var. Babam 35 yılın verdiği tecrübeyle ilkokul öğrencilerini şuan ancak zaptedebiliyor. Düşün 60 yaşına gelmiş adam 10 yaşında ki veletlere ancak sahip çıkıyor. Suç babamın mı onu yetiştiren anne-babanın mı ? Hep eskiyi arar babam çünkü eskiden saygı olduğunu söyler o yüzden çocukları susturmak yerine bir şeyler katmaya çalışırmış. Şu an ancak susturuyor geri kalan kısıtlı zaman da bir şeyler öğretiyor.

    Sisteme gelirsek sistem elbette iyi değil ama iş öğrenci de bitiyor kardeş. Öğretmen öğrencinin önünü açıp destekliyorsa büyük katkı sağlar. Tabi vurdumduymaz öğretmen de var babamdan dinliyorum. Ama eğer öğrenci isterse öğretmeni de giblemez.
    ···
    1. 1.
      -1
      bir yerden başlamak lazım o yüzden bütün sorumluluk öğretmenlere düşüyor. o öğretmenler iyi nesiller yetiştirirse ileride öğretmen olacaklar bu senin anlattığın ailelerden gelecek çocuklarla uğraşmayacak bu bir.
      2. her insan okuyacak diye bir şey yazmadım lise mezunu da olur doktorda olur. önemli olan bilinçli bir nesil yetiştirmek. kendi karalarını veren bir nesil yetiştirmek . doğayı seven bir nesil yetiştirmek.
      ···
      1. 1.
        +1
        Sorumluluğu nasıl öğretmene atıyorsun ya ? Çocuğu öğretmen mi doğuruyor. Niyetin elbette iyi bende bilinçli bir insanım. Bunun sebebide anne-babamdır ama önce benim. Ben öğrenmek istemedikçe öğretmen bana ne yapabilir demek istediğim bu.
        ···
      2. 2.
        +1
        ama bilinçli anne babalar yetiştirmeliyiz öğretmenlerin şimdiden başlaması lazım amk.
        ···
      3. 3.
        0
        Ulan salak adam öğretmen herkesi doktor mu yapmalı diyor bir oku bakıyim vicdanlı saygılı , ahlaklı insanlar yetiştirilmeli
        Gerisi gelir diyor .
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster