/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2201.
    +2
    Sen bi adam seçeceksin ve bu adamı o ülkenin sevilen bi tarikatının içine yerleştireceksin. O adam bu cemaatten uzaklaşıp kendine yeni bir cemaat oluşturacak ve bu cemaat Türkiye de büyük bir güç elde edecek. Gençlik yapılanması çok sağlam olacak bu cemaatin ve yavaş yavaş devletin içine sızacak. 28 şubat gibi batılışardan başka kimseye faydası olmayan milletimizin ötekileştirildiği bankalarımızın boşaltıldığı bir dönemden güçlenerek çıkacak bu cemaat. Sonra günümüz iktidarının başa geçmesinde çok büyük bir desteği olacak. Günü gelecek ordunun içinde ki nato kalıntılarına el uzatacak hatta fazlasını yapıp kendine karşı gelen suçsuz askerleride içeri alacak. Ve bu boşalan kademelere kendi yetişmiş elemanlarını yerleştirecek. Ve zamanı geldiğinde hükümeti devirmeye çalışacak. Bu danışıklıdan çok fazlası bence. Cemaat Amerikan oyunu ama günümüz hükümeti dediğin kadar suçlu değil.
    Ayrıca Türkiye çok şeyi kırdı. Hiç bir şey olmasa dışarıya açılma korkusunu kırdı. Eskisi gibi bananecilik yapmıyoruz bölgemizde yaşananlara. Daha net ve kesin tepkiler veriyoruz. Tarafımız belli ayrıca. Gücümüz yettiğince zalimin karşısında mazlumun yanındayız.
    insanların uyutulması yada devletin istediği gibi yönlendirilmesi yeni bir şey değil kanımca. Osmanlı nın son dönemleri ve cumhuriyetin ilk yılllarından beri insanımız sürekli uyutuluyor, kandırılıyor. Hani muhasır medeniyetler seviyesine çıkıyoduk. Bu amaca ulaşmak için milletimiz bir çok fedakarlıkta bulundu. Ne oldu sonunda. Asker canı sıkıldığında darbe yaptı, başbakan astı, kardeş kardeşi öldürürken şartların olgunlaşmasını bekkedi, kendi milletine namlu doğrulttu. Siyasiler eline geçen her fırsatta denge unsuru diyerek batıya domaldı, uşaklığını yaptı. Bu muydu halkımızın fedakarlığının ödülü.
    Yazında da din kardeşliğine inanmadığını söylemiştin. Böyle bir şey dinimizde yok. islam da müminler kardeştir ve aralarında üstünlük ancak takva iledir. Resûlullah da ünmetim bir vücut gibidir. Birlik olması gerektir.
    ···
   tümünü göster