/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +157 -11
    Ben pek ciddi yazılar yazmayı seven biri değilim bilen bilir ama bu konuda yazmak zorun da hissettim kendi mi . Aranız da küçük yaşta insanlar olduğunu ve bu durum da olan insanlar olduğunu bizzat biliyorum. Tamamen gerçektir.

    14 yaşım da kuzenim bir aile meselesi yüzünden yanım da hatta kucağımda öldü. Bundan sonra hertürlü pisliği kendime mübah gördüm. Belki bir bahane değil ama çok küçüktüm beyler.

    Şimdiler de sigaradan bir farkı kalmayan esrarla sözde abilerim vasıtasıyla tanıştım. Hani şu türkiyede yok sayılan maddelerden en basiti. Bağımlı değildim fiziksel olarak hiçbir sıkıntım yoktu sadece mutlu olmak için içiyordum. Bunun bir pgibolojik bağımlılık olduğunu nerden bilebilirdim gerçekten yaşım küçüktü.

    Zaten gersi kademe kademe geliyor insanın elinde değil inanın ben devam etmem işte ot birşey olmaz gibi düşünmemeniz tavsiye ederim.

    Bir süre sonra esrar kafası sıkmaya başladı hergün içiyordum hergün. Esrarı alkolle birlikte almaya başladım.

    Bu arada Konyaya gittim ve hapla tanıştım. Konyalılar bilir yenimahalle, tatlıcak,doğanlar semtlerde uyuşturucu satmayan ev çok nadirdir.Son zaman her mahallede vardı zaten 3-5 torbacı.Bu dıbına koyduğumun şekeri öyle birşeydi ki atınca herşey zevk veriyordu. Düşünün beyler terlemekten zevk alıyordum , su gibi oldukça hoşuna gidiyr insanın saçmalığa bak . Günler böyle geçti bir zaman sonra hap 1 ken 2 oldu 2 iken 3 oldu.

    Sonrasında eroinle tanıştım zaten 1 bucuk ay peynir diye içtik . Eroin demiyorlar ozamanlar yada mal korkup kaçmasın millet diye * Bir gün akrabalarımla pikniğe gittim yanıma almamıştım içki falan içtik fark ettim ki heryerim ağrıyor semte döndüm arkadaşlar takılıyormuş onların yanına geçtim içtim . Fark ettim ki ağrılar geçti arkadaşlara sordum neden böyle diye bu böyleymiş dediler anlattılar işte * Ulan huur çocuğu bu şimdi mi söylenir. 16 yaşımdaydım.

    Bundan sonra hayatım tamamen bu dıbına koyduğumun şeyi oldu zaten, para durumum iyiydi çalmadım çırpmadım ama arkadaşlarım kafticiler torbacılar pekekentler huurlar oldu. insan hamile karısını satar mı beyler ? Adam hamile karısını satıyordu. Bazıları sevgilisini zütürüp arabalara bırakıyor işi bitince gidip alıyordu birlikte mal alıyorlardı parayla. 16 yaşında kızlar bile 50 liraya 75 liraya satıyordu kendini halada öyle en son 100 lira olmuştu çok zor durumdalarsa fiyat iner.

    Bu arada üniversiteyi kazandım ben pgiboloji yazdım bir faydası olur diye okula git gel yapıyordum malımı alıp dönüyordum geri ortamım ordaydı sonuçta buraları zor geliyordu krizler çekilmez hal almıştır bir süre sonra bıraktım gittim oraya artık git gele para yetmiyordu. Ailemde öğrenince durdurmak için parayı kesmeye çalıştılar biraz. Ha bu arada size herşeyi anlatabilirim ama o annemin ilk öğrendiğinde dökdüğü gözyaşı varya onu kesinlikle anlatamam anlatacak cümle kelime yok.

    Ufak tefek birşeyler satmaya başladım bir süre de böyle geçti. Konya tatlıcakta takılıyordum bir evde ilk başlarda sadece eroin içerken şimdi eroinle beraber taş(Crack kokain) içiyordum. Folyoyla kullandığım eroini iğneye çevirmiştim yani iyice gibilmiştim dibe vurmuştum.

    En sonunda bırakmayı düşünmeye başladım ailemin desteğiyle . Durduramadı kimse ama herşeyi yatılar belki başka anne baba olsaydı gibtir eder geçerdi. Defalarca ameteme gittim verdikleri ilaçlar daha da bağımlı yaptı. Zaten bunun fiziksel bağımlılığı nasıl anlatılır bilmiyorum içmediğin de yaşadığın o kusmalar eklem ağrıları uyku uyuyamama hali hiç bir hastalık yookki onun kadar acı versin insana. Pgibolojik bağımlılığa gelince 7 aydır kullanmıyorum ve hala rüyalarıma giriyor.

    En sonunda bırakmaya karar verdim . Aylarca evden dışarı adım atmadım . Ağrılar kusmalar titremeler ... Günlerce uyku uyuyamadım yemek yemedim . Çıldıracak gibi oldum ve bıraktım zor oldu ama oldu işte. Peki giden yıllarım ne oldu herpsi boşa ? 8-9 yıl az değil.

    Okuluma döndüm devam ediyorum şimdi. Kurtulabilen 1000 de 1 den biriyim ben. Bölümüm bittiğinde de sadece bu konuda çalışmak istiyorum. Ülke nekadar görmek istemese de bu konuda bitmiş durumdayız . Halının altına süpürmekle olmaz bu işler.

    Benim başıma gelmez bana birşey olmaz , bir kere deneyim sakın.

    Benim çocuğum kardeşim yapmaz sakın , bu dıbına koyduğumun şeyleri artık her yerde bilinçli olun araştırın kardeşiniz çocuğunuz varsa dikkat edin bu dıbına koyduğumun şeyi gerçekten çıkmaz.

    Not: Caps tamamen bana ait artık yanımda bulunduruyorum görüp içmemeye alışmak için görünce içmekten korkuyordum.

    Özet:Özet mözet yok kırk yıla bir ciddi birşey yazdım okuyun işte amk.

    Edit: Yardıma ihtiyacı olan her konuda pm atabilir elimden geldiğince yardımcı olurum.
    Edit2: Pm atan konuşmaya devam ettiğim veya atacak arkadaşlar biraz uyuyacağım kalkarım gece yazın mutlaka tek tek cevap veririm.
    ···
   tümünü göster