/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +42 -4
    Milliyetçi olup, Türklüğü ayaklar altına aldık diyen Şehide kelle diyen apo itine sayın diyen akpye oy atman ne yaman çelişki.
    ···
    1. 1.
      +9 -6
      sayın ve kelle kelimesi bir videodan ses kaydından ibaret ne kadar doğru olduğu tartışılır ayrıca dediyse bile lafın gelişi demiştir yoksa saygı duyduğundan değil haftanın 7 günü sana mikrofon uzatsalar sende belki hata yapar söylersin amk 2.si biz mhplileride gördük hdplilerle yemeğe giden maç izleyen ayrıca barajı aşmasını isteyensemih yalçınıda gördük eleştirin buysa hiç bir farkı yok

      yine ayrıca adam pkk anasını gibtimi huursu yaptımı yaptıhaticeye değil neticeye bak be adam

      türklüğü ayaklar altına aldık demedi siyasal türklüğü ayaklar altına aldık dedi yalan söleme farklı şeyler yani sadece türkler için çalışmıyor onlara dönük değiliz herkese açığız demek istiyor o konuşmada
      ···
    2. 2.
      +6 -6
      Netice de belli. Hadi konuştukları dil sürçmesidir çarpıtmadır diyelim.Bir yandan teröristlerle pazarlık yaparken Genelkurmay Başkanı'nı terör örgüte kurmaktan içeri almadınız mı? Cemaatle bir olup Türk Ordusu'na tuzak kurup üstüne de buna Ergenekon adını vermediniz mi?Bugün gelen Şehitlerimizin sorumlusu da akpdir. çözülme sürecinde şehirler silah deposuna dönerken Orduya operasyon izni bile vermediniz.k*rtlere verilen tavizler, pyd liderini krallar gibi karşılamalar, cemaati ülkenin en kilit noktalarına getirmeniz, Milli bayramları yasaklamanız ve daha birçok rezalet. Boşuna uğraşma yani akpyi nerden tutsan elinde kalır.
      ···
      1. 1.
        +4 -3
        genelkurmay başkanını darbe hazırlığı suçlamasıyla içeri aldılar cemaatde hukkukda güçlü olduğu için darbeci genarellerin tasfiyesinde kullanıldı kurunun yanında yaşta yandı evet ama darbe olsaydı daha kötü olacaktı kullandılar işleri bittti kondom misali attılar sorumlsu akp değildir pkk ilk kez hendek savaşına soyundu iyi oku yukardaki yazıyı anlattım evet çözüm sürecinde silah stoklamış olabilirler fakat bu sadece akp döneminde olmadı evvelden de silah stoğu vardı şehirlerde pkknın hendek savaşı ile çıktı meyydana bunlar hatadır stoklarken okk basmamaları ama döneme göre konuşmaklazım çözüm süreci döneminde üülkede 2 büyük darbe teşşebüsü yaşandı 1 gezi 2 17 aralık operasyonları devlete karşı bir sürü cephe açıldı ve devlet çözüm sürecini bitiren taraf olmak istemedi bu sefer bu darbelerle yeni bir cephe daha açılmış olacaktı yni olayları dönemine göre sorgula bu güne göre değil

        Ayrıca bu eleştirilerin diğer partileride kapsıyor o zaman onlara da oy verme
        ···
      2. 2.
        +3 -3
        Orduya kurulan tuzağın sorumlusu akpdir çünkü fetö terör örgütü onların iktidarında bu kadar güçlenmiştir. Kurunun yanında yaşta yandı demenin ne kadar acımasızca olduğunun farkında mısın kaç tane kahraman Asker hapis yattı teröristler baş tacı edilirken. Sehir merkezinde ilk kez hendek acildi dogru bunun nedeni de çözüm süreci boyunca akpnin atadigi valilerin güvenlik görevlilerinin elini kolunu baglamiş olması. Ayrıca gezi olayları ve 17 25 Devlete karsı degil siyasi iktidar olan akpye karsi yapildi .Eleştirilerim MHP yi kapsamıyor sen ne zaman MHPnin teröre taviz verdigini gördün ?
        ···
      3. 3.
        +1
        Kardeş yanılıyorsun ben daha bir gün kemal Kılıçdaroğlu nun çıkıp PKK ya laf dediğini duymadım. Çalma konusunu ele alalım.
        Çalan hükümet değil belediyeler evet evet belediyeler en büyük yolsuzluk belediyelerde yapılır. Bazı AKP li belediyelerde çalıyor doğru. Ama bunu hükümete mal etmek doğru değil. Zira Ahmet Davutoğlu hoca olan birisi. Gelmiş geçmiş en iyi hükümet budur. Yaşı büyükler bilir askerliğini yapmamış bebeler konuşmasın. Ayrıca göktürk kardaş türklük öyle olmaz git öğren gel siyasal engelli seni.
        CcCRteCcC
        ···
      4. 4.
        0
        Bi kere ben senin kardeşin değilim benim ermeni kardeşim yok. Kılıçdaroğlu pkkyı elestiriyor demedim ki niye yanılıyorsun diyorsun.17 25te ne kadar büyük hırsız olduğunuz ortaya çıktı zaten sucu belediyelere atmaya calısma. Türklüğü de senin gibi Türklüğe söven adamı baş tacı eden zavallılardan öğrenecek degilim.

        Edit:Gelmiş geçmiş en iyi hükümet budur demene hala gülüyorum.
        ···
      5. 5.
        0
        Ne ermenisi lan kansız. asıl ermeni sen ve senin gibilersiniz. Lan ölüm beni konuşturma yazacak çok şey varda boşkoy
        ···
      6. 6.
        0
        Hakaretini aynen iade ediyorum. dilerim birgün gözlerin açılır
        ···
      7. diğerleri 4
    3. 3.
      +1
      Adam gibi milliyetci adam akpye felan oy vermez kusura bakma ama sen SOZDE MILLIYETCISIN .
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster