/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -5
    bu haber bazılarında şok bazılarında sevinçle karşılanabilir ama biz muhafazakarları umutlandığı kesin. henüz yapım aşamasında olan bu sistem sayesinde tevhid inancı müfredata girecek.

    beyler artık çocuklarımızın kafasını teori safsatası altında gibemeyeceklerr. bu sayede ülkde artan ateist ahlaksızların oranına dur denilebilecek. bu bir dönüm noktası olabilir ve yeni nesil daha sağlıklı ve mantıklı bir şekilde yol alabileceğini düşünüyorum.

    ilk ben evrim safsatasını etraflıca incelemeye başladığımda 9. sınıftaydım ve coğrafya ve tarih dersleri baya baya aklımı kurcalamıştı. ilk insan cro magna falan deyince hoca hz adem nerde havva ana nerde die bir travma geçirmiştim sonra iyi bir araştırma ile şükür islam dini ile ilgili soruları aklımdan atınca (bunda zakir naik hocanın etkisi çoktur youtube dan bakabilirsiniz) rahatladım ama benim gibi araştırmayan veya üşenen huurlar yoldan çıkmaya başlamıştı bile.

    ama bu geç kalınmış gelişme sonuçlanırsa yeni nesil çok sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. temeli iyi atılırsa çocuğun geleceği de aydınlık olur değilmi pampalar

    haber sayfasına burdan ulaşabilirsiniz
    http://www.yeniakit.com.t...nanci-geliyor-141718.html
    ···
   tümünü göster