/i/Tespit

  1. 1.
    +205 -56
    ALMAN=soguk yapilariyla bilinmeleri ile birlikte simsicak bi kalpleri vardir.
    AMERIKAN=amerikan erkeleri fazla ozguvene sahip olmalariyla bilinir. Anlaşılması zor yapıları vardır ancak ortak noktalarınızı keşfettiğinizde ömür boyu mutlu olabilirsiniz.
    ARJANTIN= Güzel kız gördü mü dayanamayan erkekler…Laf atmaları ve iltifatları ile ünlüdür.
    AVUSTRALYA= Sakin yapıları ile bilinirler ancak sinirlendiklerinde gözleri hiçbirşeyi görmez… En büyük zevkleri ise haftasonları barbekü yapmak ve bira içmektir.
    AVUSTURYA= Kıskanç yapıları ile bilinirler. Sevdiği kadına ait olmayı ve onun da kendisine ait olmasını beklerler. Sadakat çok önemlidir.
    BELCIKA= Tüm kadınların beğenebilceği fiziksel yapıya sahiptirler. Ancak kendileri kabalıkları ile tanınırlar.
    BREZILYA= Türk erkeklerine benzerliğiyle bilinirler…
    BULGARISTAN= "Karım sevgilim ne derse o" anlayışına sahip olan bulgar erkekleri… Romantikliği, kibarlığı ve yakışıklıklarıyla bilinirler.
    DANIMARKA= Danimarka halkı ve erkekleri dakikliği ile bilinir. Danimarkalı bir sevgiliniz varsa bulışmalarınıza geç kalmayın, bizden söylemesi
    FAS= Görünümleri sert olsa da yumuşak kalplidirler. Kıskançlıkları ve korumacı tavırlarıyla bilinirler.
    FINLANDIYA= Gülümsemeleriyle kendine aşık eden Finlandiya erkekleri…
    FRANSA= Entellektüel ve centilmendirler. Bir fransız sevgiliniz olursa romantizmi doruklarda yaşayabilirsiniz.
    HINDISTAN= iyi sevgiliden öte dostluklarıyla da bilinirler. Yani Hintli bir sevgiliniz olursa hem iyi bir eş, hem de iyi bir dost seçmiş olursunuz.
    IRAN= Sıcakkanlılıklarıyla bilinirler ama işleri her zaman daha önemlidir.
    IRLANDA= Sert bakışlı, gür sakallı ve stil sahibi irlandalı erkekler nadir bulunan çiçekler gibi, kendilerine bayılıyoruz.
    ISPANYA= Bay popo memleketi. Muhteşem vücut yapıları ispanyol erkeklerini en çekici kılan özellikleridir. Karakterlerini merak ediyorsanız, Türk erkeklerinin aynısı denilebilir.
    ISRAIL= Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı olan israil erkekleri… Bir israil'li erkeğe aşık olursanız tüm sülalesini tanımanız gerekir
    ISVEC= isveç erkekleri mütevazi olmaları ve kibarlıkları ile bilinirler.
    ITALYA= Türklere çok benzeyen bir ırk olarak bilinen italyanlar için Türk erkeğinin nazik olanı diyebiliriz… Dünyada nam salmış italyan erkeği ekolünü bilmeyen yoktur. Ve gerçekten de çok yakışıklılar.
    JAPONYA= Geleneklerine bağlılıklarıyla bilinen Japon erkekleri aynı zamanda modayı da yakından takip ederler. Keşif duyguları da çok baskındır.
    ISVICRE= Fransa ve Almanya kıyısında yaşayanlar genelde sarışın mavi gözlüdürler. italya kısmına gittikçe esmer, koyu tenli olan bu erkekler çocukluklarından beri aldıkları spor eğitimiyle atletik ve kaslı bir vücuda sahiptirler.
    KANADA= Kibar, centilmen ve kendilerine has karakterleri sayesinde kalabalıktan sıyrılırlar. Dikkat çekici uzun boylarının da bunda etkisi olduğu söylenebilir.
    MEKgibA= Aile bağları çok kuvvetli olan Mekgiba erkeklerin vazgeçemeyeceği bir şey varsa o da anneleridir. Mekgibalı bir erkeği kazanmanın yolu annesinin kalbini fethetmektir.
    NORVEC= Bembeyaz bir ten, atletik uzun bir vucüt ve masmavi gözler… Alın işte size tipik bir Norveç erkeği.
    POLONYA= Rahatlıklarıyla ünlü Polonya erkekleri gece hayatlarına düşkündürler.
    RUSYA= Sert hatlı keskin bakışlı adamlar cennetine hoşgeldiniz. Rus erkekleri yazıktır ki Rus kadınlarının güzelliğinin gölgesinde kalmışlardır.
    • TURKIYE*= Kendi ülkemizin insanlarını tarif etmek biraz daha zor. Özgüveni yüksek, bir hayli sevecen, ailesine düşkün ve eğlenceli desek?
    VENEZUELLA= Rahat iletişim kurulabilen erkeklerdir, sevecenlikleriyle bilinirler
    YENI ZELANDA= Yaşadıkları ülke dolayısıyla sakin yapıda erkeklerdir.
    YUNANISTAN= Türk erkeklerine benzerliğiyle bilinirler veson derce eğlencelidirler
    CIN= Stil sahibi genç nesilleriyle birlikte karizmatik bir üne sahiptirler. Agresif yapıları sayesinde anlasılması zordur
    IRAK= Sert yapılı, uzun boylu Irak erkekleri Ortadoğu'nun starıdır.
    INGILTERE= Soğukkanlılıklarıyla bilinirler. ingiliz erkekleri nazik ve anlayışlı olduklarından ideal sevgili potansiyaline sahiptir.

    edit:trend e girerse ulkelere gore kadinlarida yazicam.

    edit2:trend olmusuz hepinize tesekkurler
    Not:ilk kez trend oldum

    hatunul edit= kizlari eve gidince yeni bir baslik altinda yazicam
    ···
   tümünü göster