/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
http://hizliresim.com/QBYBZA
  1. 1.
    0
    uludağ sözlükte görüp paylaşma ihtiyacı duyduğum olaydır arkadaşlar.

    merhaba arkadaşlar,
    saat 22:30 civarı önce babamı ani mide ağrısından dolayı bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi acil bölümüne zütürdük. ancak babam ayakta duracak gibi değildi ve güvenliğin "kayıt yaptırmanıza gerek yok" demesinden sonra doktorun yanına gittiğimizde illa kayıt olacaksınız demeye başladı(acil). biraz önce de ilettiğim üzere durumu aşırı kötüydü.

    en sonunda babamın "gelin birlikte gidelim o halde beyefendi" demesinden sonra doktorun "bakmıyorum ulan o zaman" demesinden sonra araya ben girdim ve "siz ne biçim konuşuyorsunuz, sen bakmak zorundasın, sen maaşı nerden alıyorsun dedikten ve seni şikayet ederim dedikten sonra" "kağıt üzerine kaşe vurarak al lan nereye şikayet edersen et, sanane kim veriyorsa maaşı veriyor" diyerek üzerime yürüdü ve bildiğiniz saldırmaya başladı.

    bunları hakikaten insanları galeyana getirmek için yazmıyorum arkadaşlar. sürekli hastane hastane gezen insan değilizdir. doktor efendi üzerime yürüdükten sonra bende onun üzerine yürüdüm. isteyen kamera kayıtlarını açar izler. araya insanlar girince bizi ayırdı. ayıranlardan biri olan personel ise kulağıma eğilerek "senin kemiklerini kırarız burada" dedi. sonrasında araya annemde girince annemin saçını çekmeye başladı ve kolunu tırmaladı resmen. görüntü de ekte yer almaktadır.

    bunların bu denli halkla ırkı, dini,dili ne olursa olsun ne şekilde konuşmaya hakkı var yahu ? ya da bir kadına nasıl el kaldırılabilir ? bu olayı yayarsak toplum olarak daha dikkatli olacağımızı düşünüyorum değerli arkadaşlar

    doktorun ismi ise
    uzm.dr.abdulkadir ince.
    ···
   tümünü göster