/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +134 -16
    ingiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, birçok kritere dayanılarak yapılan ankette ingiliz kadınlar neredeyse her alanda en düşük puanları aldı. Çok hızlı içen, geğiren, korkunç bir şekilde giyinen ingiliz kadınları, ankete katılanlar tarafından;kadınlara uyan davranışlar göstermeyen ve aşırı kilolu olarak yorumlandı.

    ingiliz kadınlarına en çok puan kaybettiren üç özellikleri ise kaba olmaları ,erkekler gibi içmeleri ve bir yerde sızıp kalmaları. Ancak şikâyetler bununla bitmedi. Katılımcılar, ingiliz kadınlarını çirkin dövmelere sahip olmak, çok dar bikini ve futbol tişörtleri giymek ve suça bulaşmakla eleştirdi.

    ERKEKLERE BENZiYORLAR

    Real Holiday tatil sitesinin hazırladığı ankette, ingiliz kadınlar yüzde 22.4 ile en çirkin listesinde birinci olurken, ABD liler yüzde 16.7 ile ikinciliği elde etti. Doğu Avrupalılar ve ispanyalı kadınlar yüzde 15.7 yle üçüncü oldu. Listenin sonunda Türk kadınları yer aldı.
    Sitenin sahibi Gary Hewitt, elde edilen sonuçlarla şok geçirdiklerini belirtti. Hewitt: ingiliz kadınları gittikçe erkeklere benzemeye başladı. Sürekli içiyorlar ve sızıyorlar. Artık kendilerine dikkat etmeleri lazım dedi.

    edit:resimdeki kiz bir turk adi Dilan Gwyn isvec doğumludur kendisi

    edit2:yoruma istediginiz ulkeleri yazin en cok yazilan 5 ulkenin disilerini yazmayi dusunuyorum.

    edit:trend olmusuz tesekkurler...
    ···
   tümünü göster