/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2
    bende siyasetçi olmayı hedefliyorum panpa.ve ana sebebi dediğin gibi vatanı tekrar kalkındırmak, birlik hissini tekrar yaşatmak ve siyasetin siyaset için(partizanlık şeklinde) değil de vatan için siyaset ideallerimi gerçeğe dönüştürmektir..
    vatan için dine aykırı iş yapma sorusuna gelince; ben yaparım çünkü benim için öncelik din değil vatandır( dinsiz olduğumu düşünmeyin)..sebebi; benim yapacağım dine aykırı davranış, vatan uğruna yapılan bir davranış olmaktadır, şahsi çıkarım değil. Buna mecbur kalacağımı şüphesiz Allah'da biliyor olacak. çünkü vatanın olmazsa dinini de yaşayamazsın, dinini yaşatma hakkını vermezler. işte bu yüzden benim için öncelik devlettir, vatandır panpa..

    edit: vatan-din meselesine birkaç da örnek vereyim. araplar, vatanları elinden alındı ve parçalandılar, bölündüler. şimdi ortadoğuda kimse dinini hakettiği şekilde yaşayamıyor.bir mezhebe ait biri gelir diğer mezhebin camisini bombalar vs.. Doğu Türkistan işgal altında.ve şimdi zalim çin(biliyorsundur mutlaka bu olayları) oradaki Türklerin dinine engel oluyor. ramazanda orucu yasaklıyor vs..
    ···
   tümünü göster