/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 26.
    -1
    Saygi durusunda durmak bu kadar zor sonucta adam bu vatan icin calismis. amin feryadi anan otoban olsaydi keske adam ellemeydide
    ···
    1. 1.
      0
      panpa vatanı için çalışır bu çok iyi bir şey ama inanılmaz bir olay var sanki Atatürk hiç yanlış yapmamış gibi taparcasına sevgi var ve saygı duruşu sadece bir hurafedir panpa yanlış batılılaşmanın bir ürünüdür.
      ···
    2. 2.
      0
      Zaten vaten icin onemli bir gunde saygi durusu yapiliyor ve ebediyete intikal etmis butun sehidler icin deniyor neresi yanlistir?
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Panpa biz müslümanız asıl sorun burada yıllardır batı hayranlıığı gelişmemizi engelliyor ve yanlış batılılaşıyoruz en basit bir örnek ile hristiyanların cenazelerde siyah giymesinin at gibi gözlükler takmasının sebebi bir kötü bir ruhdan korunmakmış ve ülkemizde halkı temsil eden sanatçıların bir cenazeye nasıl gittiğine bak. işte bunun gibi bir sürü örnek vardır.
      ···
    4. 4.
      +1
      Bu çocuk hakli. Hamurlu olan
      ···
    5. 5.
      0
      Batidan alinan cogu sey yanlis ona lafim yok.Ama burda bu ogretmen bozuntusunun yaptigi milli degerlere hakarettir. Saygi durusunda durunca bir kisiye tapmis sayilmayiz hemde saygi durusunda bayrak havaya cekilir bayragada hakarettir.Ben yanlis saygi durusu uygulamasini yanlis bulmuyorum bazi kani bozuklar bulabilir. Milli degerleri birileri korumazsa ulkenin hali nereye gider?
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster