/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7
    beyler daha bitmedi. biter mi . her neyse ben bunları şikayet ettim ama çocukta nasıl bir şans varsa yaşı 18 değilmiş. sonra başka bi hakim abi ya siz gençsiniz olur böyle şeyler niye büyürüyorsunuz ki.
    abi diyorum beni öldürecek. ordan kıronun avukatı çıkıyor. illa söyledi diye öldürek mi . bunlar sadece o anlık kızgınlıklar ile olan şeyler . ben tabi bişey diyemiyorum.
    bu seferde olay o haklı çıktı. olay büyütülmeden bitti. ama genede uzaklaştırma kararı var bana yaklaşamıyor.
    beyler sonra ben başladım sayısalcı olmama rağmen hukuk kitapları olkumaya.
    sonradan öğrendim ki. en azından suçlu sayılması için bir darp olayı olması lazım mış.
    öyle mi yaparımlan çocuk zaten mal küfrederim dayanamaz kameraların olduğu yerde bana vurur. giderim mahkemeye .
    gene istanbuldayım . sonra bu çocuğun annesi beni gördü . oğlum diyor yapma etme biizm çocuk biraz delidir ama iyi biridir affet felan bir daha sana karışmıcak .falan filan harbi üzüldüm beyler. aklıma kendi anam geldi ama.
    benim binliğim de tutmuştu. artık durduramıyordum . kalbim hep küt küt atıyorken kafamı dinleyemiyotrdum. hep kafamda yap ona acı çektir. felan.
    sonra internet kafede olduğum bir gün bu geldi.
    çocuğun yanına gititm. bak kardeş böyle böyle elimi uzattım gel barışalım. tam sarılırken buna amın oğlu dua et anana oç gibi sözleri kulağına söyledim. tam sarılmam bitti . giderken arkamdan tuttu bi kafa attı.
    aman allahım ilk defa dayak yiyordum lan .her taraf kan amk planı gibtir edin ölüyordum alnımın ortası delindi rremne yerdeyim beni tekmeliyor bu . abiler zor tuttu. gittim hastaneye...
    ···
    1. 1.
      0
      Sende binin önde gideniymişin, takunu çıkarmışın
      ···
      1. 1.
        0
        la oğlum sonunda ölüm var lan çocuk içeri girmese ben kesin ölmüştüm . çocukken maldı sağı solu belli olmazdı. şimdi akıllandı gibi. bu sefer bu bin iyi bir plan yapar gibi.
        amk korku lan korku çocuk dışardayken acaba arkamda mı . akşam ekmek alırken acaba merdivende bekliyor mu korkusu * muallak bi yerde pusar silahı çıkartır patt. mefta her türlü ihtaiamli göz önünde bulundurmam lazım.
        santranç gibi rakibe o şansı vermemem lazım.
        ···
      2. 2.
        0
        Galiba sıkıntı bende lan birşey olduğunda çok çabuk affediyorum insanları
        ···
   tümünü göster