/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3
    ya öyle bişey ki . bu planları hep annesi sayesinde kolayca uyguladım.
    istanbula geldim beyler. bikaç gün sonra zaten zar zor dışarı çıkıyorum. herneyse çıktığım zamdana bi baktım çocuğun annesi yanında biri sonradan öğrendim ki abisi.
    güzel bir dille bana kardeşim 2 dakka konuşabilir miyiz dedi.
    konuşalım abim sıkıntı yok dedim.
    geçtik işte pastaneye oturduk. fazla uzak yere gitmedim korktum ne olur olmaz abi.
    oturdum efendim abi dedim.
    kardeşim dedi benim kardeşim bi yanlış yapmış . daha çocuk kafası çalışmıyor. senden ben özür diliyorum bi affetsen . biliyorum tamam seni dövdü tehtid etti ama bak anası burda her gün ağlıyor .lütfen kardeşim şu anayı ağlatma dedi.
    beyler bi an düşündüm ben ne yaptım dedim bu anayı üzme hakkım var mıydı?
    birde abisi ne kadar efendi birisi çıktı.
    annesi diyor hep bu sokaktan oldu böyle çocuk değil falan filan. defimm tamam teyze ben uzlaşmaya gidiyorum. ama lütfen bakın oğlunuzada söyleyin hiç bir şekilde bana karışmasın . tamam dediler işte.
    bende deidm bakın ben bu arkadaşa uzalştığımı gösteren mektup yazıcam .ama siz karışmayın bakalım kendisi uzalaşıcakmı. eğer bir şekilde ona ulaşırsanız ararsanız yanıana giderseniz. ben uzalaşmıcam .
    hemen tamam dediler oğlum zateb haftada bir görüyorum oğlumu. daha görmeme 4 gün var. tmam dedim.
    eve gittim hemen uzlaşma mektubunu yazdım. bak böyle böyle felan yazdım bi güzel gittim .annesine gösterdim. sonraa fotokobisini çektim. avukatıma gösterdim. gittim yanına. 5dk sonra yanıma geldi.
    ben böyle nasılsın lan yarram. iyi mi orda havalar. anandan mektup getirdim. bi oku dedim. . bu tabi deliye döndü gibtir gitlan öldürecğim oğlum seni az kaldı 1.5 yılım var seni bulduğum gibi öldürecğim. tabi arkamda avukat telefon kamerasını açmış bizi çekiyor.
    hemen savcının yanına böyle böyle ben uzalaşıcaktım ama yabaşmıyor beni ölümle tehtid etti. ben korkuyorum 1.5 yıl sonra ne yapıcam ben . bir dava daha açıldı . 2 yıl hapis oldu 7yıl 5 ay * beyler şimdi 6 yıl geçti kaldı 1 yıl ..
    ···
   tümünü göster